Sömestrenin kralı Uludağ

Okulların yarı yıl tatili yaklaştı, turizm sektörü hareketlendi. Tatil için ilk tercih kayak merkezleri. Uludağ'da gecelik fiyatlar 120 TL'den başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2010 Güncelleme 17 Ocak 2010, 00:00
Sömestrenin kralı Uludağ

İÇİNDEKİLER

Yarı yıl tatili yaklaşırken, çocuklarına güzel bir karne hediyesi vermenin yanı sıra dinlenmek isteyenler için pek çok alternatif bulunuyor. Yurt içinde tatil yapacakların en çok Uludağ, Kartalkaya, Kartepe, Ilgaz, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış'ı tercih ettiğini söyleyen turizm acentelerinin yetkilileri, fiyatların ise gecelik 120 TL ila 309 TL arasında değiştiğini belirtti. Tatil döneminde yurt dışında eğlenceyi tercih edenlerin de çok olduğunu vurgulayan yetkililer; Prag, Budapeşte, Viyana, Barcelona, Roma, Londra, Amsterdam ve Paris'e ilginin yoğun olduğunu söyledi. Paris-Disneyland'a talebin geçen yıldan yüzde 40 oranında fazla olduğunu ifade eden yetkililer, turun fiyatının 749 euro civarında olduğunu kaydetti. Acente yetkilileri, İtalya'da Roma, Floransa ve Venedik'in tarih ve sanat dolu caddelerine yolculuk 499 euroya mümkün" diye konuştu.

Son dakikaya bırakmayın
Turizmciler tatile çıkacakları erken rezervasyon yapmaları konusunda uyardı. Yetkililer, "Tatil planlarınızı son dakikaya bırakmayın. Yer bulma konusunda sıkıntı olabilir" dedi.

UCUZ TEKNOLOJİ İÇİN GECEDEN KUYRUK!


NEDEN KENDİ OTOMOBİLİMİZİ TASARALAMAYALIM?


BU ARABALAR ÇOK DOĞAL

DÜNYANIN EN İLGİNÇ FESTİVALLERİ

EN ZENGİN ÜLKELER

HANGİ İLİMİZ NEYİYLE MEŞHUR?