26 bin laptop dağıtıldı birileri boynunu büktü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 01:33
26 bin laptop dağıtıldı birileri boynunu büktü

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 26 bin 587 ilköğretim 6. sınıf öğrencisine ücretsiz laptop dağıttı. Böylece belki de binlerce öğrencinin evine ilk defa bilgisayar girmiş oldu. Çocukların sevinçlerini anlamak gerekiyor. Tabii böyle bir kampanya sonrasında da okullara değişik teklifler de çoğalmaya başladı. İnternet paketi pazarlamak isteyenler okulların kapılarını aşındırıyor. Belediyenin kampanyayı 2 yıl daha sürdüreceği ve 6,7,8. sınıflarda her öğrencinin bilgisayarı olmasını amaçladığı söyleniyor. Ancak bu eğitim atağının kriterleri de Kocaeli'de tartışılmaya başlandı. Sonuçta Kocaeli halkından toplanan paraların hizmette halka eşit olarak gidip gitmediği tartışılıyor. Bu sene 7. sınıfta okuyan öğrenciyi böyle güzel bir hediyeden mahrum bırakma ölçüsü sadece yaşı mı ? Başkan Karaosmanoğlu'nun dikkatine.

Göreviniz sadece aidat toplamak mı!
Muğla TOKİ Konutları SG 13 D blok Daire 4'te oturuyorum. Üst katımızdaki daire ile bizim dairenin banyolarında 9 ay önce akıntı başladı. Ben banyomu yaptırdım. Ama üst kattaki komşum yaptırmıyor. Site yönetimine kaç defa müracaat ettiysem kimse ilgilenmedi. Hatta ildeki TOKİ müdürüne bile giderek durumu anlattım. Her şehire örnek olarak yapılan bu yapılarda da böyle sorunlar çözülemezse neredeki çözülür. (Mehmet T. Muğla)
Mehmet bey son derece haklı. Site yönetimi neden dikkate almıyorsunuz şikayetleri. Teknik servis diye bir yapınız da var. Göreviniz sadece aidat toplamak mı sizin?

EKMEK ZAMMINDA SÜRE UZAYABİLİR

BUGÜN SAKIN HASTA OLMAYIN

HANGİ İLLERDE İŞ ARANMALI?

EVİNİZİN DEĞERİ NE KADAR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EKONOMİDE YILIN OLAYLARI