Şehit yakını Kılıçdaroğlu'nun çelengini istemedi

Kahramanmaraş'ta toprağa verilen şehidin cenaze töreninde bir şehit yakını "CHP, Meclis'te HDP ile işbirliği yapıyor" diye tepki göstererek Kılıçdaroğlu'nun ismini gönderdiği çelenkten söktü.

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 21 Mayıs 2016, 16:03
Şehit yakını Kılıçdaroğlu’nun çelengini istemedi

İÇİNDEKİLER

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde geçen çarşamba günü 4 askerin şehit olduğu PKK'nın bombalı saldırısında 8 arkadaşıyla birlikte yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 24 yaşındaki sözleşmeli er Mehmet Demir, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

VALİ TÖRENDE BAYILDI
Cenaze namazı öncesinde Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, fenalık geçirdi. Bir anda bayılan Vali Güvençer'i yakın koruması güçlükle tutabildi. Korumalar ve vatandaşlar tarafından omza alınan Vali Güvençer, önce ambulansa taşındı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

ÇELENKTEKİ KILIÇDAROĞLU YAZILI KAĞIT YIRTILDI
Bu arada CHP'nin gönderdiği ve üzerinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu yazılı çelengi gören ve kendisini şehit ailesinin yakını olarak tanıtan kişi, bunun diğer çelenklerin yanına konulmasını istemediğini söyledi.



Askeri yetkililer araya girerse de şehit yakını olduğunu söyleyen kişi "CHP, Meclis'te HDP ile işbirliği yapıyor" derken, diğer çelenklerin yanına konulan çelengin üzerindeki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yazısı, bazı kişilerce yırtıldı.