Teröristsever Belçika!

PKK’ya çadır kurduran, PYD’nin sırtını sıvazlıyan Belçika, FETÖ’yü protesto eden Türkler’i sorguya aldı. Amerika’nın gayrimeşru çocuklarını savunan Belçika’nın terör seviciliği, sosyal medyada büyük tepki topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 01:34
Teröristsever Belçika!

İÇİNDEKİLER

Terör örgütleri DHKP-C, PKK, PYD'yi besleyen ve büyüten Belçika, Fetullahçı Terör Örgütü'nü de bağrına bastı!.. Türkiye'nin DAEŞ militanı diye gönderdiği teröristleri serbest bırakan, başkent Brüksel'in Molenbeek semtinde yuvalanmasına izin veren Belçika'nın son hareketi aslında şaşırtmadı. Belçika, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını protesto eden Türkleri cezaevine atmak için harekete geçti. Belçika'nın Beringen kentinde polis şimdiye kadar 60'a yakın Türkiye kökenlinin ifadesini aldı. İfade verenler, FETÖ üyelerinin şikayetlerinden sonra polisin kendilerini çağırdığını söyledi. İfade verenlerden Said Bataray, "Dile kolay 60'a yakın genci sorguya çağırdılar. Sorgunun tek sebebi de bezdirmek, yıldırmak" dedi. Nesim Çiftçi ise darbe akşamı sosyal medyada yorum yaptığını ifade ederek "Polis, ifadeye çağırdı. Gittiğimde benim yazımı gösterdiler. Türkçe'den çevrilmişti. Ama benim yazımda, ne Gülen cemaatine, ne cemaatçilere, ne de Belçika'daki cemaatçilere bir tepki vardı" diye konuştu. Serkan Özver de "Birlik olduk, bir olduk. Bunu kaldıramayan FETÖ mensupları, onları boykot ettiğimiz için her koldan saldırmaya başladı. Bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Polise devamlı olarak ifade vermeye çağrılıyoruz. Esnaf 'Boykotunuzdan dolayı iflas edersem veya dükkanıma bir taş atılırsa burayı (Beringen kenti) kan gölüne çeviririm' diyor. Bunu da Belçika polisinin yanında yapıyor. Polise 'Müdahale etmeyecek misiniz?' dediğimiz zaman ilgilenmiyorlar. Yazıklar olsun" dedi. Sosyal medyada ise FETÖ'yü koruyan Belçika'ya tepkiler sert oldu:



Belçika bir terör devletidir. 5 yıl Brüksel'de yaşadım. Teröristler ve devlet beraber çalışır.
Türk düşmanlığı anayasalarının birinci maddesidir.
Bizden hem korkarlar hem de teröristleri üzerimize salarlar.
Onlar için teröristler, Türkler'e karşı kullanacakları silahtır.
PKK'ya her yıl milyonlarca Euro toplanıyor.
Belçika, terörist Fehriye Erdal'ı lüks bir hayatta yaşatmak için, 20 kişi görevlendirdi.
Avrupa Birliği değil, teröristler birliğinin başkentidir Brüksel...

Kubilay Yöney, "İşleri güçleri bizi yıldırmak. Akıllarına ne geliyorlarsa yapıyorlar. Bunlardan korkumuz yok" diye konuştu.