'Arı'zalı kafa

TAKVİM, FETÖ’nün İzmir’deki inine girdi. Pensilvanyalı sahtekarın hiç duyulmamış bilgilerini Nurettin Veren anlattı. Veren, eski Yamanlar Koleji’nin teras katına kovan getiren Gülen’in “Beni dinç tutar” diyerek her gün 20 arının kafasını koparıp canlı canlı yediğini anlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2016 Güncelleme 10 Aralık 2016, 01:38
’Arı’zalı kafa

İÇİNDEKİLER

TAKVİM, 15 Temmuz'daki darbe planını yıllar öncesinden planlayan Fetullah Gülen'in İzmir'deki inlerine girdi. Yıllarca FETÖ'nün başkarargahı olan eski Yamanlar Koleji'nin meşhur beşinci katına giren TAKVİM, Gülen'in daha önce hiç bilinmeyen sırlarına ulaştı. Merdiveni olmayan ve özel asansörle çıkılan beşinci katta kendisine bambaşka bir dünya kuran teröristbaşının daha önce duyulmamış faaliyetlerini ise örgütten yıllar önce ayrılan Gülen'in eski sağ kolu Nurettin Veren anlattı.

ÖZEL ARI BESLİYORDU
Veren'in anlattığı anektotlardan en ilginci ise Pensilvanyalı sahtekarın sağlığına olan düşkünlüğü ve zindeliğini korumak için yaptığı tuhaf yöntemler oldu. Askeri kamuflajlar, orduya sızdırdığı cuntacı askerlerden hediye gelen uçak maketleri, kılıçlar, kamalar gibi tuhaf eşyaların bulunduğu 5. katta ayrıca Gülen'in ABD'ye gittiği dönemde İzmir'e gelenlerin öpmesi için alçıdan el maketleri de bulundu. Kozmik 5. katın manzaralı terasında ise çeşit çeşit bitkiler bulunuyordu. Nurettin Veren yıllar önce o terasa iki arı kovanı getirildiğini belirterek, Gülen'in takıntılı sağlık yöntemlerini şu sözlerle anlattı: "Yazları hep o terasta otururduk. Bir gün bir baktım terasta iki kovan duruyor. Etraf arı kaynıyor. Hepsi uçuşuyor. Cevdet Türkyolu'na 'Bu nedir?' diye sordum. Gülen birilerinden duymuş, canlı arı kafası yemek sağlığa iyi geliyormuş. Onun için getirtmişler. Ondan sonra her sabah canlı canlı 10-20 arı kafasını kopartarak bala karıştırıp yemeye başladı. Bunun zihin açtığına ve onu zinde tuttuğuna inanıyordu."



Teröristbaşı Gülen, zinde kalmak için kafalarını yediği arıları bu terasta yetiştiriyordu. Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel, Nurettin Veren ile İzmir'de FETÖ'nün en gizli noktalarına girdi. Örgütün bilinmeyenleri ile ilgili tüm detaylar ise bu akşam Yaz-Boz'da yayınlanacak.


FİYATI: BİN 200 DOLAR

BİNLERCE DOLARLIK GARDIROP
Yıllarca "Benim bir tane ceketim var" diyen Pensilvanyalı sahtekarın yıllar önceden beri dünyanın en gözde markalarını giydiği ortaya çıktı. Gülen'in İzmir'deki inine giren TAKVİM, eski Yamanlar Koleji'ndeki kozmik katta teröristbaşının tanesi binlerce dolar olan Prada ayakkabısı, deve tüyünden yapılmış Bugatti marka pardösüsü ve Beymen marka ayakkabısını görüntüledi.


FİYATI: 300 DOLAR

GÜLEN PRADA GİYER!
Fetullah Gülen, ihanet çetesi FETÖ'nün ilk adımlarını İzmir Bozyaka'daki Yamanlar Koleji'nde attı. Kendisi de 1981 yılına kadar bu okulun en üst katında yaşadı.

Devlet ise 15 Temmuz'dan sonra diğer okullar gibi Yamanlar'ı da kamulaştırdı. TAKVİM de şimdi ABD'de oturan teröristin 8 yılını geçirdiği o ini mercek altına aldı. Çok az kişinin özel asansörle çıkabildiği "5. Kat"ın, pahalı mobilyalarla donatıldığı ortaya çıktı. Sinsi örgütün özenle koruduğu Gülen'in kişisel eşyaları da herkesi şaşırttı.


FİYATI: 4 BİN LİRA

70'li yıllarda sadece jet sosyetenin giyebildiği 4 bin liralık Prada marka ayakkabıları ise ilk kez gün ışığına çıktı. "Bir ceketim var" diyen FETO'nun lüks düşkünlüğü ispatlandı.



Papa 16. Benedict de yakın dostu FETO gibi Prada tutkunuydu. Gittiği ülkelerde kırmızı mokasenleri ile moda ikonu gibi izleniyordu.