Yasak deler

Hülya Avşar’la Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, yasakları delmekte kararlı! Babasından ‘Özel hayatına dikkat et’ uyarısı alan 19 yaşındaki genç kız, önceki gün erkek arkadaşıyla Emirgan’da yakalandı. Zehra, gazetecileri fark edince ‘Şimdi yandım’ diye bağırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 28 Mart 2017, 02:03
Yasak deler

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar'la Kaya Çiligiroğlu'nun kızları Zehra, ailesinin tüm yasaklarına rağmen kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Üniversiteyi Londra'da okuyan genç kız, tatil için geldiği İstanbul'da önceki gün erkek arkadaşıyla Emirgan'daki bir mekanda görüntülendi. Daha önce erkek arkadaşını kıskanıp genç bir kızın üzerine demlikle çay boşaltan Zehra, yaşı tutmamasına rağmen gece kulübünde eğlenince de Kaya Çiligiroğlu'ndan veto yemişti.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
Ancak Zehra, yasakları yine deldi... Babasının "Artık gecelerde boy göstermek yasak. Erkek arkadaşlarınla da görüntülenmeni istemiyorum" ültimatomunu unutan genç kız, önceki gün faka bastı. Gizemli erkek arkadaşıyla yaklaşık 2 saat bir mekanda samimi bir şekilde oturan Zehra Çilingiroğlu, bir anda flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

GÖZLER BABADA...
Yanındaki arkadaşıyla yüzünü hemen yere eğen Zehra'nın "Eyvah, yakalandık. Şimdi yandım" diyerek bağırdığı duyuldu. 19 yaşındaki genç kız, görüntülendikten sonra apar topar tek başına mekan ayrıldı. Anne ve babasının tüm uyarılarına rağmen özel yaşantısına dikkat etmeyen Zehra'nın bu son vukuatıyla gözler, kızıyla ilgili katı kurallar koyan Kaya Çilingiroğlu'na çevrildi.


EYVAH' DEYİP SAKLADI
Zehra Çilingiroğlu'yla erkek arkadaşı, mekanda otururken flaşları fark edince ne yapacaklarını şaşırdı. 'Eyvah' diyen Zehra gibi yanındaki arkadaşı da hemen yüzünü gizledi




Hülya Avşar, Zehra'ya katı kurallar koyan eski eşinin aksine kızına karşı daha toleranslı davranıyor. Hatta Avşar Kızı, Zehra'nın sevgilileriyle de tanışıyor.

Halil Çilingir