Şuursuz değilim

Özcan Deniz, eski sevgilisi Fahriye Evcen’in videosunu beğenince ortalık karıştı. Evcen’in nişanlısı Burak Özçivit’in sinirlendiği konuşulunca Deniz açıklama yaptı: “6 yaşındaki yeğenim telefonla oynarken yapmış. Şuursuz biri değilim”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2017 Güncelleme 23 Nisan 2017, 00:15
Şuursuz değilim

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'le bu yaz nikah masasına oturacak olan Fahriye Evcen'in eski aşkı Özcan Deniz, sosyal medyada isyan etti! Geçtiğimiz hafta moda markası Koton için tasarladığı koleksiyonu renkli bir davetle görücüye çıkaran Evcen, tanıtımda çekilen videoyu instagram'da paylaşmıştı. Evcen'in bu karesi milyonlarca hayranı tarafından beğenildi. Beğenen isimlerden en ilginci ise ünlü oyuncunun eski aşkı Özcan Deniz'di. Özçivit'i kızdırdığı konuşulan beğeniyle ilgili Deniz, dün sabah instagram'da şu açıklamayı yapıp kendini savundu:

'BEĞENME BİR KAZA SONUCU'
"25 yıllık kariyerimde hala 'şuursuz' bir insanmışım gibi davranıyorsunuz. Sanki ben defalarca içip içip ne konuştuğunu bilmeyen, kafası hep güzel takılan, bu kariyeri 'tesadüfi' elde etmiş biriymişim gibi... Normalde bu konuda konuşmazdım; ama bu sefer durum farklı. Çünkü karşımızda birkaç aya evlenme planı yapan bir çift var ve kimsenin özel hayatını sıkıntıya sokmak istemem. Bilirsiniz ki çocuklar telefonlarla oynamayı çok sever ve ünlülerin fanları birçok sanatçıyı aynı anda takip ettiği için her ünlünün instagram'daki keşfet bölümünde hiç ilgisi olmayan diğer ünlüler görünür. İşte bu 'beğenme' hadisesi de böyle bir kaza sonucu meydana geldi."

NİŞANLI ÇİFTİ DÜŞÜNDÜ
Kendinin yanı sıra ünlü çiftin de olaydan rahatsız olabileceğini söyleyen Deniz ekledi: "Durum, telefonumu oyun oynasın diye verdiğim 6 yaşındaki kız çocuğunun sevdiği kişileri görüp beğenmesinden ibaret... Zaten annesi de hemen o beğeniyi panik yapıp geri almış. Bütün kaza olasılıklarını eleyip, bunu benim yapmış olduğumu düşünmeniz ilginç! Yani evlilik hazırlığı yapan bir çifte bu saygısızlığı yapacak kadar kendime düşman ve şuursuz biri değilim. Rahatladık mı!?"

EN GÖZDE ÇİFT
İlişkileri Türkiye dışında da merakla takip edilen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, evlilik için gün sayıyor. Düğünleri için gelen sponsorluk tekliflerini de kabul etmeyen ünlü çift, aşklarıyla herkesi imrendiriyor.