'Murat'ına erdi!

İhanet iddiasıyla Aslı Enver’i kızdıran Murat Boz, ne yapıp etti aşkının gönlünü aldı. Yakışıklı popçu, kendisini affeden Enver’le önceki gün Bodrum’da kısa bir tatil yaptı. Ünlü çiftin, tercih ettikleri adres ise Murat Boz’un ailesine aldığı Gümüşlük’teki 300 bin TL’lik villaydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 00:00
’Murat’ına erdi!

İÇİNDEKİLER

İlişkileri yılan hikayesine dönen Aslı Enver ile Murat Boz, "Aşkta devam" dedi... Yaklaşık 1 buçuk yıllık birliktelikleri geçtiğimiz ay biten ikili, arkadaş olarak görüştüklerini söylemişti. Ünlü popçunun, Eser Yenenler'in villasında yaptığı kaçamak iddiası ise uzun süre gündemi meşgul etti. Arkadaşlarının "Murat'ı affet" diyerek bir video hazırladığı Enver'in barışma kararı aldığı konuşulmuştu. Özel hayatları hakkında daha fazla konuşmama kararı alan ünlü çift, önceki gün Bodrum'da ortaya çıktı.

'ASLI SEN OTUR KIZIM...'
Murat Boz, güzel oyuncuyu ailesi için Gümüşlük'ten aldığı 300 bin TL'lik yazlığa götürdü. Kaçak aşıklar, Boz Ailesi ile tatilin tadını çıkardı… Anne Nedret Boz'la baba Cafer Boz, barışmayı tatille kutlayan çifti sevinçle karşıladı. Boz Ailesi, müstakbel gelinleriyle yakından ilgilendi. Nedret Hanım'ın "Aslı sen otur kızım. Ben kısır yapacağım" dediği duyuldu. Ağabey Ali Boz ise deniz dönüşü görüntülendiğinden habersiz "Murat iyi ki bu evi almışız. Denize girince daha iyi anlaşılıyor. Buralarda basın da yok" diyerek kendilerini görüntüleyen gazetecileri güldürdü.



SUYLA UĞURLADI
Geçtiğimiz gün Türkbükü'nde ilk kez konser veren Murat Boz, Bodrum'da ailesi ve sevgilisiyle de kısa bir tatil yaptı. Oğullarının ve müstakbel gelinin ziyaretinden memnun olan Nedret Hanım ise havalimanına gitmek için VIP minibüse binen Boz ile Enver'in arkasından su döktü.


Murat Boz, kendisini affeden Aslı Enver'i ilk iş olarak ailesine aldığı Gümüşlük'teki bu villaya götürdü.


Önceki günü Boz'un ailesine aldığı villada geçiren gözde çift, dün Bodrum Milas Havalimanı'na da birlikte geldi. Aslı Enver ile Murat Boz, gazeteciler karşısında son derece rahattı.

Doğan SAVAŞ/BODRUM