Aziz Yıldırım'ın çıldırdığı an!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün akşam sarı-lacivertli futbolculara verdiği yemekte, Alex'in Kazım ve Önder için yaptığı af teklifini dinlemedi bile.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 13:25
Aziz Yıldırım’ın çıldırdığı an!

İÇİNDEKİLER

Yemekten önce Alex'in yanına yaklaşmasına izin vermeyen Yıldırım, Semih'e de "Seninle sonra görüşeceğiz" şeklinde işaret yaptı. Basına kapalı gerçekleşen yemekten sonra Yıldırım'ın futbolculara şunları söylediği öğrenildi:

"En tahammül edemediğim şey disiplinsizliktir. Kazım ve Önder'in durumları hepinize ders olsun. Herkes taşıdığı formanın ağırlığına göre hareket etsin. Bu formayı taşıyamayanlar kulüpten uzaklaştırılır. Ben size güvenerek 3 yıl şampiyonluk sözü verdim. Yüzümü kara çıkarmayın."


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI


SÜPER LİG'DE GELENLER-GİDENLER

Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki yemeğe Daum ve teknik ekibin yanı sıra sarı-lacivertli takımın yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

SEMİH'TEN AZİZ YILDIRIM'A MESAJ

Başkanın kendisine kızıp darıldığını anlayan Semih, sportif direktör Aykut Kocaman'ı araya soktu. Kocaman ile görüşen Semih, "Başkan bana kızgın olduğu için telefonlarıma çıkmıyor. Kendisiyle görüşemiyorum. Lütfen söyleyin, bir hata yaptım ve üzgünüm. Kendisinden özür diliyorum, beni affetsin" diyerek bu sözlerinin başkana iletilmesini istedi.


EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCULARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI