Hamit Altıntop'a 3'lü kıskaç

Gurbetçi futbolcu için F.Bahçe'nin ardından G.Saray ve Beşiktaş'ın da devreye girmesi ortalığı karıştırdı. 3 kulüp de sezon sonu serbest kalacak Hamit için birbiriyle yarışıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2010 Güncelleme 09 Ocak 2010, 15:08
Hamit Altıntop’a 3’lü kıskaç

İÇİNDEKİLER

TAKVİM.COM.TR'NİN BÜYÜK BAŞARISI-TIKLA ÖĞREN

Süper Lig'de nefesleri kesen bir şampiyonluk mücadelesi veren üç büyükler, transferde de Hamit Altıntop için kapışıyor...

İŞTE GALATASARAY'IN SON STOPER ADAYI-TIKLA

"FENERBAHÇE'NİN KURTULUŞ REÇETESİ'Nİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bayern Münih'te forma giyen gurbetçi futbolcu için Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray ve Beşiktaş da resmi girişimlere başladı. TAKVİM'in telefonla ulaştığı Dortmund'lu Nuri Şahin, yakın arkadaşı olan Hamit'e üç büyük kulüpten de teklif geldiğini doğruladı. Nuri, "Hamit'e gelen teklifleri biliyorum. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş onunla ilgileniyor. Devre arası geleceğini tahmin etmiyorum ama sezon sonu transfer olabilir "dedi.

ŞİKE SORUŞTURMASINDA FLAŞ GELİŞME

SERVET ÇETİN'DEN ELANO'YA SÖZLER

AZİZ YILDIRIM ÇILDIRDI! NEDEN Mİ? TIKLA

NURİ ŞAHİN'DEN AL HABERİ!
Sezon sonunda serbest kalacak olan Hamit için üç büyük kulübün teklif yapması ortalığı karıştırırken, yarıştan hangi takımın galip çıkacağı şimdiden merak ediliyor. Fenerbahçe sezon başında Bayern Münih Teknik Direktörü Van Gaal'le sorunlar yaşayan milli futbolcuya yıllık 3.5 milyon Euro'luk süper bir teklif yapmış fakat Hamit'ten 'ret' yanıtı almıştı. Gurbetçi yıldızın henüz Alman kulübünden sözleşme uzatma teklifi almadığı için kırgın olduğu öğrenildi. Hamit'in bu yüzden, Türkiye'ye dönüşe sıcak bakmamasına rağmen üç büyüklerden birisine 'evet' diyebileceği belirtildi.

SKİBBE, LİNCOLN İÇİN ÖYLE BİR TEKLİFTE BULUNDU Kİ...

GÜNDEMİ TAKVİM BELİRLEDİ

Hamit'e ilk olarak F.Bahçe'den gelen teklif, iki gün önce çıkan TAKVİM Gazetesi'nin manşetinden okuyuculara duyurulmuştu.

"ÖNDER TURACI GALATASARAY'A MI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...