Çıktığı ilk maçta kulübeye daldı

Fenerbahçe'yle yollarını ayırarak ülkesi Brezilya'ya dönen ve Corinthians takımına transfer olan yıldız futbolcu Roberto Carlos, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta ilginç bir olaya imza attı.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ocak 2010, 16:10
Çıktığı ilk maçta kulübeye daldı

İÇİNDEKİLER

Corinthians'la Bragantino takımları arasında Pacaembu Stadı'nda oynanan ve 32 bin 179 biletli seyircinin izlediği maçta Fenerbahçe'den ayrılarak Corinthians'a transfer olan Roberto Carlos da ilk kez bir resmi maçta taraftarların karşısına çıktı. Corinthians forması maça ilk 11'de başlayan Roberto Carlos talihsiz ve ilginç bir olay yaşayarak sakatlandı ve maçı terk etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

6 numaralı formasıyla Corinthians adına mücadele eden Roberto Carlos, bir pozisyonda rakip takım oyuncusunun atağını kesmek için topa yatarak müdahale etmek istedi. Topa doğru kayarak hamle yapan Roberto Carlos hızını alamayarak yedek kulübesine daldı.

Yedek kulübesinin önündeki iki oyuncuyu deviren Carlos koltukların altına girdi. Yedek kulübesindekilerin yardımıyla kalkabilen Roberto Carlos sakatlandığını anlayınca sağlık görevlilerini çağırdı. Daha sonra oyuna devam edemeyeceği anlaşılan Roberto Carlos'un yerine 15 numaralı formasıyla Boquita dahil oldu. Corinthians karşılaşmayı 2. dakikada Elias ve 63. dakikada Jorge Henrique'nin golleriyle 2-1 kazanırken, rakip takımın tek golünü ise 33. dakikada Paulinho kaydetti.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR KİMİN İÇİN KAPIŞTI?

KARTAL PAZARLIĞA DEVAM EDİYOR

SEMİH'TEN ŞOK AÇIKLAMA

"ŞAMPİYONLUK İÇİN HEVESLENMEYİN"

GALATASARAY'DA NEİLL FIRTINASI