G.Saray'ın tek rakibi Barcelona...

İnişli çıkışlı bir performasn sergilemesine rağmen hedeflerinde kopmayan Galatasaray, Avrupa arenasında da Barcelona'ya rakip oldu!

Giriş Tarihi 26 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2010, 15:26
G.Saray’ın tek rakibi Barcelona...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray bu sezona ait Avrupa, lig ve ülke kupalarındaki maçlar esas alındığında, 2.42'lik gol ortalamasına sahip. Barcelona ise 2.27'de kalıyor. En çok gol atan futbolcu ise kendisini bir türlü beğendiremeyen Nonda......

KİMİ KİME SATIYORSUNUZ?

QUARESME FENERBAHÇE'YLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

MUTU İÇİN GİDİLDİ O KEŞFEDİLDİ

Bu sezon Teknik Direktör Rijkaard yönetiminde oynadığı ofansif futbol tarzıyla gol yollarında sıkıntı çekmeyen Galatasaray, birçok takımı kıskandırıyor. Sezon başından bu yana 33 resmi karşılaşmaya çıkan Sarı- Kırmızılılar, 2.42'lik müthiş bir gol ortalaması yakalamış durumda. Aslan bu başarısıyla geçtiğimiz sezon dünyada almadık kupa bırakmayan İspanyol devini geride bırakmasını bildi.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR


DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI


SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

Lig, Avrupa ve kupa maçları gözönüne alındığı zaman Katalan ekibi, 29 maçta 2.27'lik gol ortalaması yakaladı. 2.42 ortalamayla oynayan Galatasaray, Türkiye'nin en golcü ekibi durumunda. Bu arada Uluslararası Futbol ve İstatistikleri Federasyonu'nun açıkladığı, son 19 yılın en iyi takımları değerlendirmesinde İspanya'nın Barcelona takımı ilk sırada yer aldı. Türk kulüpleri arasında ise en üstte Galatasaray'a yer verilmişti.

TEHLİKE SİNYALLERİ

Galatasaray'da gol atanların kimler olduğuna baktığımızda, gönderilmek istendiği yolundaki iddialar nedeniyle dengesi bozulan Nonda'nın ilk sırada yer aldığı görülüyor. Sahalara geri dönüşleri uzayacağı için sözleşmeleri askıya alınması gündeme gelen Kewell ve Baros da Kongolu'yu takip ediyor. Yani Aslan'ın sırtlayan üç ismin tamamı, sezonun ikinci döneminde yok!