Fener'in son gözdeleri

F.Bahçe, ara transferin bitimine 6 gün kala telaşa düştü. Mancini, Arnautoviç, Pedersen ve Steven Pienaar'dan biri getirilecek

Giriş Tarihi 27 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ocak 2010, 11:31
Fener’in son gözdeleri

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin İnter'de umduğunu bulamayan Brezilyalı orta saha oyuncusu Mancini'yi alma konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlandığı öğrenildi. Asıl adı Alessandro Faiolhe Amantino olan Mancini, 1980 doğumlu, 1.83 boyunda, orta alanın hemen hemen her bölgesinde görev yapabilecek yetenekte bir oyuncu. Sağ ve sol kanatların dışında, forvet arkası da oynayabiliyor.

EN PAHALI LİGLER

Yönetimin gündeminde olan bir diğer oyuncu da İnter'den Arnautoviç. Babası Sırp annesi Avusturyalı olan Marko Arnautoviç, İnter'de kiralık oynuyor. Fener'e gelebilmesi için eski takımı Twente'ye dönmesi, oradan transfer edilmesi gerekiyor. Blacburn Rovers'taki Pedersen ise son isim olarak duruyor.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR

Fenerbahçe'nin transferdeki son hedefinin Everton'da forma giyen Steven Pienaar olduğu iddia edildi.. Sarı-Lacivertli ekibin 'Mighty Peanut' lakaplı futbolcu için Premier Lig ekibinin kapısını çaldığı, görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

YIL YIL TÜRKİYE GOL KRALLARI

SÜPER LİG'İN EN DEĞERLİ FUTBOLCULARI