Gio’yu Neeskens bağlamış!

Galatasaray’ın yeni transferi Giovanni Dos Santos, Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ocak 2010, 13:01
Gio’yu Neeskens bağlamış!

İÇİNDEKİLER

Salı günü Türkiye'ye gideceğini fakat son anda ortaya çıkan sorunlar nedeniyle gelişinin Perşembe gününe kaldığını belirten Gio, "Gerçek şu ki, Rijkaard bana güvendi ve yeni bir fırsat sağladı. Rijkaard bana dakika vereceğini, ritmimi yakalayıp onu sürdürmem için bana imkan tanıyacağını söyledi. Eski mutlu düzeyime döneceğim için çok mutluyum. Çünkü bu yıl Dünya Kupası yılı. Benim için dönüş yılı olacak. Önümde çok önemli bir fırsat ve ben bunu çok iyi değerlendireceğim" dedi.

"ASLAN'IN GERÇEK YOLCUSU BELLİ OLDU" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

KANARYA "ÇITIR KAKA"NIN PEŞİNDE

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

Meksika'nın OEM Gazetesine konuşan Gio ayrıca, "Ben Dünya Kupasına hazır olmak istiyorum. Oynamamak çok sinir bozucu tabii ki. Ben bana güvenen ve birşeyler bekleyenlere borcumu ödeyeceğim. Frank benden umutlu olduğunu, çok daha iyi şeyler yapmamı beklediğini söyledi" dedi.
Doğrudan Rijkaard ile görüşmediğini belirten Gio, "Neeskens benimle konuştu. Çünkü o beni çok iyi bilir. Frank'ın beni istediğini söyledi. Barcelona'daki ekiple çalışmaya hazır mısın diye sordu. Bende bundan memnuniyet duyacağımı kendisine söyledim" dedi.

Gio'nun alış hakkı G.Saray'da olacak
Aslan'ın yeni transferi Giovanni Dos Santos'un kiralık sözleşmesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sarı-Kırmızılı ekip Meksikalı'nın sezon sonuna kadar alınması için Tottenham'a 450 bin sterlin ödeyecek. Sezon sonunda Gio'nun satış hakkı da 2,3 milyon sterlin karşılığında Meksikalı da olacak. Giovanni, Dünya Kupası'nda iyi bir performans gösterip takımdan ayrılmak isterse G.Saray onun için ödeyeceği bonservis bedelinin 5 katına kadar 'free sign' hakkına sahip olacak. Meksikalı, Sarı-Kırmızıl ekibtep maç başına 35 bin sterlin alacak. Bu rakam yıl yıl yüzde 15 ila yüzde 25 oranında artırılacak. Galibiyet primi olmayacak fakat Gio, şampiyonluk durumunda Sarı-Kırmızılı ekibten 250 bin sterlin şampiyonluk primi talep edebilecek.

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER