F.Bahçe, Brezilyalıların tuzağına düşmedi

F.BAHÇE'nin Dentinho transferinde uyanık davrandığı ortaya çıktı. Sambacının haklarının sadece yüzde 57'sini elinde bulunduran Corinthians kulübünün dün akşam saatlerinde yapılan görüşmede Sarı-Lacirvertli temsilcilerle sanki Dentinho'nun haklarının kendilerindeymiş gibi masaya oturduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 29 Ocak 2010, 16:36
F.Bahçe, Brezilyalıların tuzağına düşmedi

İÇİNDEKİLER

F.Bahçeli temsilciler, Corinthians Başkanı Sanchez'den Dentinho'nun haklarının yüzde 22.5'uğunun sahibi olan DIS ile yüzde 20'sine sahip menajer Claudio Gaudagano'dan Sanchez bizim adımıza görüşme yapabilir şeklinde bir belge istediler. Sanchez ise bu belgeye gerek olmadığını Dentinho'nun tüm hakları için kendisinin görüşme yapabileceğini F.Bahçe'nin temsilcilerine iletti.

Fakat F.Bahçe adına görüşme yapan Brezilyalı temsilciler 9 milyon euro'ya kadar çıkmasına rağmen Sanchez'den istedikleri belgeyi göremediler. Bunun üzerine ağız değiştiren Sanchez'in Dentinho'nun ellerine bulunan yüzde 57'si için pazarlık yaptığını belirtti. Masadan kalkan F.Bahçeli temsilciler ise DIS ve menajer Gaudodana ile görüşüp Dentinho'nun yüzde 43'lük hakkını almak için harekete geçti. Öyle görünüyorki, Dentinho transferinde 31 Ocak'a kadar sürpriz gelişmeler yaşanacak.

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI