İnanılmaz maraton!

Pazar günü Sivas'ta başlayacak maraton 28 Şubat'da Belediye ile bitecek... Fener'in bu sezonki kaderi 28 günde çizilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2010 Güncelleme 29 Ocak 2010, 00:48
İnanılmaz maraton!

İÇİNDEKİLER

5 Süper Lig, 2 Kupa, 2 UEFA
Fenerbahçe 3 kulvarda birden yürüttüğü mücadelede en keskin viraja giriyor... Sarı- Lacivertli ekip pazar günü Sivasspor deplasmanında başlayacak zorlu maratonda 28 günde tam 9 resmi maç oynayacak. Bu karşılaşmaların 2'si UEFA, 2'si Ziraat Türkiye Kupası, 5 tanesi de Süper Lig karşılaşması olacak. Fenerbahçe, bu 28 günlük zorluk süreci başarıyla atlatırsa, sezonun geri kalanı için önemli bir motivasyonun da sahibi olacak.

Ya tamam ya devam maçları!
Sarı-lacivertli ekip sırasıyla şu karşılaşmaları oynayacak. Sivas (D) Lig, Bursa (İ) Kupa, Diyarbakır (İ) Kupa, Bursa (D) Kupa, Manisaspor (D) Lig, Lille (D) UEFA Avrupa Ligi, Bursaspor (İ) Lig, Lille (İ) Lig, Büyükşehir Belediye (D) Lig. Fenerbahçe bu maçların ardından kupada ve UEFA'da tamam ya da devam diyecek. Ligdeki durumu da büyük ölçüde şekillenecek.

Gökhan'ın gözünde 90 dakika var!
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal, şimdiden 11'e göz kırpıyor... Teknik direktör Christoph Daum'la özel bir görüşme yapan Gökhan, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Kesinlikle 90 dakikayı çıkartırım. Bundan şüpheniz olmasın. Verilecek her göreve hazırım" ifadesini kullandı. Golcü futbolcunun yakın çevresine özellikle Semih ile çok iyi anlaştığını ve birbirlerini çok iyi tamamladıklarını söylediği de gelen haberler arasında.

Hedef final değil kupayı kazanmak!
Türkiye Kupası'nda Bursaspor'la eşleşen F.Bahçe'de Sportif Direktör Aykut Kocaman, "Her rakip zordur. Bizim hedefimiz final değil, kupayı kazanmak" dedi. Kocaman, Bursa'yı elemek için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını da söyledi.

Emre: dikkat!
Emre, "Hem ben hem de diğer arkadaşlar daha dikkatli olmalı. Gereksiz kartlar bizi zora soktu" dedi.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI