Kocaman fiyasko

3 gün önce, "En iyisini alacağız" diyen F.Bahçe yönetiminin eli boş kalınca taraftarlar isyan bayrağını açtı. Roberto Carlos'un da teklif yapılan isimlere "Türkiye'ye gitmeyin" diyerek transferin önüne taş koyduğu iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2010 Güncelleme 29 Ocak 2010, 01:08
Kocaman fiyasko

İÇİNDEKİLER

Herkesten ret yanıtı alındı
Geçmiş yıllarda sürekli transfer şampiyonu olan Fenerbahçe bu kez büyük hayal kırıklığı yaşadı... Defalarca Brezilya'ya giden ve birçok futbolcuyla masaya oturan Sportif Direktör Aykut Kocaman yapılan tüm tekliflere olumsuz yanıt alınca dün transfer hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı. Kocaman, "Olağanüstü bir durum olmazsa transfer yapmayacağız. Bu saatten sonra yeni bir oyuncu almamız zor" ifadesini kullandı.

Hedefte Nihat Özdemir var

Ezeli rakipleri Galatasaray'ın üst üste bombalar patlatmasıyla iyice hırslanan Sarı-Lacivertli taraftarlar dün gelen açıklama sonrası isyan bayrağını açtı. Fenerbahçeli taraftarlar özellikle, 3 gün önce "En iyi transferi yapacağız" diyen Nihat Özdemir'e antu.com'daki forumlarda büyük tepki gösterdiler. Öte yandan Fenerbahçe'den ayrılan Roberto Carlos'un da transfer yapılamamasında pay sahibi olduğu ortaya çıktı. Sambacı'nın teklif yapılan tüm Brezilyalı futbolculara, "Türkiye'ye gitmeyin" dediği iddia ediliyor.

Fener'le anlaşamadık
Corinthians Başkanı Andres Sanches, Dentinho için Fenerbahçe'den teklif aldıklarını ama anlaşamadıklarını söyledi. Sanches, "Gelen teklif düşüktü. Daha iyi bir öneri gelseydi, farklı olurdu" dedi. Corinthians başkanı böylece, "Dentino ile ilgilenmiyoruz" açıklamasını yapan Fenerbahçe'yi de yalanlamış oldu.




SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI