Rovers'ın Topal aşkı

Ada basını, son olarak Yıldıray'ı renklerine bağlayan Blackburn Rovers'ın sezon sonunda G.Saray'ın genç yıldızı için harekete geçeceğini iddia etti Haberde teknik direktör Allardyce'in Mehmet'e hayran olduğu belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2010 Güncelleme 29 Ocak 2010, 09:19
Rovers’ın Topal aşkı

İÇİNDEKİLER

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Blackburn Rovers Teknik Direktörü Allardyce'ın yeni sezon için Galatasaraylı Mehmet Topuz'un transferini düşündüğünü yazdı. Gazetenin haberinde, son olarak Yıldıray Baştürk'ü renklerine bağlayan Rovers'ın en önemli hedeflerinden birisinin de Mehmet Topal olduğu belirtildi. Genç yıldızı sezon başında Everton'ın da istediği fakat transferin gerçekleşmediği de hatırlatıldı. Daha önce Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu ve Hakan Ünsal'ın da formasını giydiği Blackburn Rovers, Türk futbolculara sürekli ilgi gösteren bir kulüp. Galatasaray'ın Mehmet Topal'ın bonservisi için yaklaşık 5 milyon Euro isteyeceği de belirtildi.

Müjde! Elano iyileşti
Sakatlıklardan canı fazlasıyla yanan Galatasaray'a Elano'dan sevindirici haber geldi. Böbreğinde taş çıkması nedeniyle A.Gücü maçında oynayamayan Sambacı dünkü idmanda takımla çalıştı. İyileşen Elano, Denizli önünde sahada olacak.

Kiralıktan hiç fayda yok!
ARA transferde Jo ve Santos'u kiralık olarak renklerine bağlayan G.Saray'da istatistikler can sıkıyor. Çünkü geçmiş sezonlarda Sarı-Kırmızılılar'a kiralık gelen Barusso, Sanctis, Sarr, Fleurquin ve Cristian gibi isimlerin ömrü uzun sürmedi.

Sponsorlardan 165 milyon $
Başkan Yardımcısı Ali Haşhaş, bu sezon 165 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını söyledi. Bütün transferlerin parasını hazırladıklarını ve ödeme yaptıklarını belirten Haşhaş, "Hedefimiz 4 kupa" diye konuştu.

Sabri Kayseri'de sahada
Kupadaki Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir formasından uzak olan Sabri müjdeyi verdi. Ağrılarının büyük ölçüde geçtiğini söyleyen milli futbolcu, "Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanında görev yapabilirim" dedi.



SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI