Aslan'a savaş ilanı

'Yer 6' isimli programda "Galatasaray'ın 150 milyon dolar borcu varken Jo ve Santos'u nasıl alıyor? Bunun adı günü kurtarmaktır. Sezon sonunda bonservislerini almaya kalksalar 40 milyon sterlin isterler" ifadesi kullanıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2010 Güncelleme 31 Ocak 2010, 02:56
Aslan’a savaş ilanı

İÇİNDEKİLER

Türkiye ara transferde Galatasaray'ın patlattığı transfer bombalarını konuşurken, ezeli rakip Fenerbahçe'den ortalığı sarsacak bir tepki geldi... Sarı-Lacivertli kulübün resmi yayın organı FB TV'de yayınlanan 'Yer 6' isimli programda Galatasaray'ın Jo ve Dos Santos transferleri gösterilerek, "150 milyon dolar borcu olan bir kulüp bu transferleri nasıl yapıyor? Değirmenin suyu nereden geliyor? Bunun adı günü kurtarmaktır" ifadeleri kullanıldı. Programda ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübün borçları nedeniyle ilerki yıllarda FIFA nezninde büyük sıkıntılar yaşayacağı da belirtildi.

TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ KAPIYORLAR
Galatasaray'ın yabancı transferleriyle kadrodaki Türk futbolcuların önünü kapadığı da vurgulanırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın her seferinde dile getirdiği 'sınırsız yabancı' isteğine değinilmemesi dikkat çekti. Programda geçen hafta Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçın hakemi de eleştirilerek, "Sanırım gözüne kar kaçtı. Galatasaray lehine verdiği kararlarla birilerinin gözüne girmiştir" denildi. Şimdi herkes Sarı-Kırmızılı cephenin bu sözlere yanıtını bekliyor.

KAPTAN ARDA'DAN YÖNETİME ÖVGÜ!
Sarı-kırmızılı takımın genç kaptanı Arda Turan, G.Saray'ın yaptığı 3 yıldız transfer için övgü dolu sözler sarfederken yönetimi de kutlamayı ihmal etmedi. Neill'ın çok tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirten Arda, "Kendini kanıtlamış bir futbolcu. katkısı çok fazla olacaktır. Jo ile Dos Santos da Avrupa'da ses getiren transferler. İki si de çok sempatik. Uyum süreçleri çok kısa olacaktır" derken, "Yönetimi böyle yıldızları takıma kazandırdığı için teşekkür ederim" ifadesini kullandı. Öte yandan galatasaray.org, dün doğum günü olan ve 23 yaşına giren Arda için kutlama mesajı yayınladı.

ŞİMDİ SIRA SERCAN VE ALİ TURAN'DA
Dış transferde çok önemli yıldızları renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de gözünü yurt içine çevirdi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Kayserisporlu Ali Turan için son bir hamle yapacağı öğrenildi. Ayrıca G.Birliği'nin genç golcüsü Mustafa Pektemek için Başkent kulübüyle görüşme yapılacağı belirlendi.

NEİLL&JO 11'DE DOS SANTOS YEDEK
Galatasaray, bugün saat 19.00'da deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Teknik direktör Frank Rijkaard, yeni transferlerden Lucas Neill ile Jo'ya ilk 11'de şans verirken Meksikalı yıldız Dos Santos'u yanında oturtacak.



AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR


ONLAR AVRUPA'NIN EN İYİ SAMBACILARI

10'U HAKETMEYENLER

4 BÜYÜKLERE GELMİŞ TEKNİK DİREKTÖRLER

EFSANE FUTBOLCULARIN UNUTAMADIKLARI DERBİLER