Ada operasyonu

Fenerbahçe kanat transferi için Sunderland kulübünden Jeremain Lens’i kiralamak için önemli mesafe katetti. Müjdeli haber yakın. Advocaat orta sahaya da takviye isteyince Van Ginkel ve Samir Nasri'nin ismi ön plana çıktı. Bu iki yıldızdan ise biri alınacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 10:57
Ada operasyonu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'e Başakşehir yenilgisiyle kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, transfer sezonu kapanmadan eksiklerini tamamlamak için yoğun bir çaba sarfediyor.
Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelen Hollandalı teknik adam hangi mevkiye adam istediğini açıklarken Sarı-Lacivertli yöneticiler de bir an önce eksikleri gidermek için adeta seferberlik ilan ettiler. Fenerbahçe yönetimi Advocaat'ın isteklerini yerine getirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacaklar.
Listenin başında 3 futbolcu yer alıyor ve bunların ikisi kiralık olarak takıma kazandırılmaya çalışılacak. İlki bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Hollandalı kanat oyuncusu Jermain Lens. Bu futbolcu için daha önce Sunderland kulübü ile temas kurulmuştu. Fenerbahçe bu futbolcuyu kiralık olarak almak istiyor. Kanat için bir diğer aday olan Moussa Sow'u ise kulübü ancak bonservisiyle serbest bırakmak istiyor.
FENERBAHÇE ORTA SAHASI ŞENLENECEK...
Orta saha için ise Manchester City'nin yıldız ismi Samir Nasri ile Advocaat'ın adını ortaya attığı Van Ginkel için mücadele verilecek. Ancak bu iki isimden sadece biri takıma katılacak. UEFA kriterleri nedeniyle kiralama yöntemi tercih edilecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat bu isimden hangisi olursa olsun takımın orta sahasına güç katacağını ve diğer futbolculara da özgüven vereceğini yönetime iletti. Fenerbahçe transferleri hafta sonuna kadar bitirmek istiyor.