Federasyon da ‘Lira’ dedi

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Cumhurbaşkanımızın verdiği nasihatı biz 10 gün evvelinden yaptık. Federasyon olarak döviz hesabımızı kapattık hepsini TL’ye çevirdik” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2016 Güncelleme 09 Aralık 2016, 00:00
Federasyon da ‘Lira’ dedi

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün yaptığı "Dolarları Türk lirasına çevirin" çağırısına her kesimden destek çığ gibi büyüyor... Türkiye Futbol Federasyonu da çok önemli ve anlamlı bir adım attı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, federasyon olarak döviz hesabını kapattıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımızın verdiği nasihati biz 10 gün evvelinden yaptık. Federasyon olarak döviz hesabımızı kapattık hepsini TL'ye çevirdik "diye konuştu. Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç ile birlikte incelemelerde bulunan Demirören, "Tabi biz amatör sporların futbol bölümüne bakıyoruz. Futbol bölümüne de ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü futbol Türkiye'de siyasetten sonra ikinci geliyor. Toplumları bir araya getiren, kardeşlik duygusunu birbirimizle kaynaşmasını sağlayan en önemli unsurdur. Bunun için de her sene belli bir bütçeyi amatör sporlara ayırıyoruz" dedi.

SAMSUN'DA TOPLANDILAR!
TFF Yönetim Kurulu toplantısı, Yıldırım Demirören başkanlığında Samsun'da gerçekleştirildi. Toplantının ardından Demirören, başkan vekilleri Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli ve İbrahim Usta ile yönetim kurulu üyesi Arif Koşar, Samsun Başkanı Erkurt Tutu'yu ziyaret etti.