BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 28 Mart 2017

Rockefeller ve Duran Akbulut

Bilderberg- Büyük Kulüp- Galatasaray Spor-Lisesi veya David Rockefeller-Duran Akbulut-GS arasında bir ilişkiler ağı var mı? Bu ağların Yeni Türkiye lideri Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın kuşatılmasıyla bir ilişkisi bulunuyor mu? Evet.
Bir ağ var ve 16 Nisan'da Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı kuşatan bir mihvere işaret ediyor. Açalım.
1) David Rockefeller sadece Dünya Büyük Sermayederi ve Baron'u değildir.
2) Duran Akbulut sadece İstanbul Caddebostan BÜYÜK KULÜP Başkanı değildir.
3) Galatasaray sadece bir spor kulübü ve okul değildir.
Bu 3 konunun birbiriyle ilişkisi bulunmaktadır. Bu üç konunun arka planı derindir, engindir, manidar networklar barındırır. Bu üç konunun içinde bulunduğu çerçevede daha birçok konu vardır, arka planda KÜRESEL BÜYÜK OYUNLAR VE TÜRKİYE'NİN KUŞATILMASI vardır. Nihayetinde gelip dayandıkları 16 Nisan sandıkları vardır. 16 Nisan'da halk oylamasında atacağımız oyların arkasının ne kadar derin olduğunu, bu işin 18 maddenin çok ötesindeki anlam ve önemini taşıdığına ışık tutmuş olacağım. Başlayalım.
DAVİD ROCKEFELLER : Önceki hafta öldü. Aslında Müslüman dünya için bayram günüydü. Çünkü 200 yıldır, başta Müslümanlığın yıkılmayan tek kalesi Türkiye'nin ve Müslüman dünyanın başına hangi belalar gelmişse onun arkasındaki
ŞİFRE: ROCKEFELLER'dir. Dünya savaşlarını çıkaranların, ülkeleri zayıflatarak bankalarıyla borç vererek prangalayanların başında bu adam gelirdi. Derin Amerikan'ın beyin kadrosu CFR (Uluslararası İlişkiler Konseyi) Bilderberg, IMF, Dünya Bankası, Amerikan Merkez Bankası, Petrol, Kimya, 'Medya Baronları'nın başında olan bunlardır. Türkiye'de 27 Mayıs, 12 Eylül ihtilalını yaptıranlar, Fetullah'ı NATO gladyosu yapanlar, son olarak 15 Temmuz kukla FETÖ darbe girişimini organize edenlerin başında bunlar gelir. Özellikle 2013'ten bu yana Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'ı yıkmaya çalışanlar bunlardır.
Sonuç olarak, 16 Nisan'da 'Hayır' çıkmasına lojistik sağlayan üst akıl bunlardır.
DURAN AKBULUT: 1994 yılından bu yana 23 yıldır kesintisiz BÜYÜK KULÜP başkanlığını yapan Duran Akbulut, önceki hafta vefat etti. Bu kulüp bildiğiniz kulüplerden değildir. Arkası derindir, engindir. Büyük Kulüp veya tam adıyla Büyük Kulüp Derneği, Fransızca CERCLE D'ORIENT, 1882 yılında İNGİLTERE'NİN İstanbul elçisi Sir Alfred Sandison'un girişimleriyle derinliği olanlar tarafından Cercle a`Pera adıyla kuruldu.
Sir Alfred Sandison, İngiltere Kraliyet Ailesi'nin, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki en yetkili siyasi misyon şefidir. Aynı zamanda Beyoğlu'ndaki "Grand Orient Mason Locası'nın" da kurucusudur. Cercle d'Orient ve Grand Masonlar Locası (yeni ismiyle Büyük Kulüp) Beyoğlu Abraham Paşa apartmanında çalışıyordu. Mason locasının da adı "Grand Orient" (Büyük Doğu) locası idi. Circle d'Orient, 1936 yılında "Büyük Kulüp" adını aldı. 1960'lı yıllardan sonra Mason locaları ile Büyük Kulüp, Kadıköy Havuzlubahçe'ye taşındı. Son yıllara kadar Türk siyasetinde çok etkili olmuşlardır.
GALATASARAY LİSE VE KULUBÜ: GS Kongresi, darbeci kukla FETÖ'cüleri atmaktan kaçındı. Başkanlık ancak aidat vermediler diye ihraç edebildi.
Neden acaba? GS taraftarını ve lisesini yapacağım yorumdan ayrı tutarak, Fransız- BATI zihniyeti-FETÖ üzerinden zihniyet ve network'u sorgulamak istiyorum. GS bir güçtür. CIA kuklası Fetullah cuntası da bu güzide kuruluşumuza sızmıştır.

SONUÇ: 2007 yılında aziz milletimiz Cumhurbaşkanı'nı seçme kararını aldı.
2014 yılında bizzat Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçti. 16 Nisan'da Büyük Türkiye trenine 'EVET' diyerek hız verilecektir. CHP, HDP, PKK, FETÖ, DHKP-C, Almanya, Hollanda ve Derin Amerika-Avrupa, içerideki ABD ve İngiliz yanlısı basın gerçekleri manşetlerle örtmeye çalışıyor. 16 Nisan'dan sonra KÜRESEL OYUNCU YENİ TÜRKİYE MARKASI OLACAK. Geçmiş yıllarda zaman, zaman "Hükümetler kurup hükümetler yıkan cuntacılar, batıya bakan kulüpler, odaklar, masonik mahfiller kıpırdayamaz hale gelecektir. DAVID ÖLDÜ AMA PROJELER BİTMEZ....