Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 20 Ağustos 2017

Farklı tarifeye devam

Geçen hafta oynadığı oyun ve aldığı 3 puanla sezona müthiş bir başlangıç yapan Galatasaray'ın ilk deplasman sınavında ortaya koyacağı performans ilerleyen haftalar için belirleyici olacaktı.
Galatasaray maça yine fırtına gibi girdi. Orta sahada inanılmaz pres ve Badou Ndiaye farkı vardı. İlk yarı Osmanlıspor'un sol tarafını Mariano ve Rodrigues paramparça yaptı...
Fernando da yine orta saha da takımın ataklarını geliştiren oyuncu oldu. Galatasaray topu kaptırdığı her yerde pres yaparak hemen topu aldı. İlk yarıda Maicon ve Gomis'le de golleri buldu. Galatasaray'da tek sıkıntı sol taraf. Linnes iyi mücadele ediyor ama ters ayaklı olduğu için o bölgeden hücum olmuyor.

TOLGA YİNE SAHNEDE
İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Galatasaray'dı. Enerjisi bitmek bilmeyen Cimbom'da sahnede yine Tolga vardı. Gurbetçi yıldız dün yine çok iyiydi. Duran toptan oluşan karambolde golü yeseler de yine maçın hakimi Galatasaray'dı.
Saha zemini biraz iyi olsa Galatasaray çok daha fazla gol atardı. Serdar Aziz'in yaptığı hatadan sonra takım biraz oyundan düşse de Galatasaray kazanmasını bildi ve farklı galibiyetlere devam dedi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BÜLENT UYGUN
Galatasaray'ı iyi analiz edememiş.

MAÇIN EN iYİSi NDIAYE
Senegalli yıldızın enerjisi hiç bitmedi.