Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 29 Haziran 2017

Bunları duyan erkek depar atıp kaçsın

Kadınların en tehlikeli cümleleri ise şunlar:
Çok duygusal bir ruha sahip kadınım ben:
Bu cümleyi duyduysanız eğer, karşınızdaki kadın sizi ikna ederek, verdiğiniz doğal tepkilerinizi baskı altına almanızı sağlamayı hedefliyor. Bu duygusallık ve sizin verdiğiniz taviz, ilerde sizin için haklı olduğunuz durumda bile, kendinizi savunamayacak konuma gelmenizi sağlayacaktır. Tabi en kısa zamanda da güdümlü gözyaşı silahının hedefi olacaksınız.
Arkadaşlarımla asla arama girmeye çalışma:
Zamanla arkadaşlarını da tanıma fırsatınız olacak, arkadaşları hakkında fikir sahibi olacaksınız.
Hoşunuza gitmeyen bir arkadaş davranışı olduğunda bunu beyan etmek isteyeceksiniz elbette. Ardına da bu cümleyi duyuyorsanız sizi zor günler bekliyor aslında. Bundan sonrası için olumsuz arkadaş davranışları durumunu tekrar söylerseniz ya yine o cümleyi duyacaksınız ya da zarar görmesini izlemek zorunda kalacaksınız.
Eski sevgililerini sürekli yermesi: Sürekli eski sevgililerini kötüler, aşağılar hatta hakaret boyutuna ulaştırır. Karşınızdaki insanın, insanlara olan saygısı yok demektir. Bir gün ayrılırsanız eğer, sizin için de aynı hakaretleri edebilecek bir karaktere sahip olduğunu görmeniz gerekir.
Narin görünmeye çalışıp, sürekli dile getirmesi: Güven her ilişki için önemli bir duygudur.
Narinlik ve kırılganlık durumunu sürekli dile getiren bir kadın, sizden güven abidesi olmanızı bekliyordur. Her insan hatalar yapar ve kimse kusursuz değildir. Yaşadığı her olayda kırılgan ve narin durumundan ötürü durumu size fazlasıyla yansıtarak hassaslığın zirvelerine ulaşacaktır. Her en ufak sıkıntıda bu kısır döngü böyle devam edecektir.
Narinim kırılganım diyorsa, bir de gözden bir damla attıysa, kucak açmanız gereken, gelecekte güven abidesi olmanız gereken bir sevgiliniz var.
Etrafındaki insanlara kaba ve saygısız davranması: Dışarıda oturdunuz yemek yiyorsunuz.
Garson geldi ve eksik bir şeyler var. Bağırmaya ve saygısız kaba konuşmalar gerçekleştirdi. Hemen kaçın oradan. Zamanla siz de o garsonun yaşadıklarını yaşayacaksınız emin olun.
Ona prenses gibi davranmanızı istiyorsa:
Bir kral ya da prens değilseniz, karşınızdaki prensesin istek ve ihtiyaçlarını asla karşılayamayacak olduğunuzu belirtmek doğru olur. Bunun yanı sıra, kendini prenses ya da kraliçe olarak gören kadın, emir komuta zincirine hakim biridir. İlerde sizi bekleyen emir komuta durumlarına ve saray entrikalarına hazırlıklı olmalısınız.
Kendinizi bir anda savunmada hissediyorsanız:
Güzel sohbetler ettiniz, şakalaşıyorsunuz.
Bir bakmışsınız ki, kendinizi savunur haldesiniz. Bu şekilde davranan kadın, şakalarınızda bile sizi etkisi altına alacak demektir. Yani sizi gülerek dövecek.
Arkadaşlarınızla vakit geçirmenize karışıyorsa:
İlişkiye başlama kararı aldıysanız eğer, tüm dost ve akrabalarla öpüşüp helalleşin. Bayram seyran ve düğün haricinde, kimseyi göremeyecek olduğunuzun garantisini verebiliriz. Tek sosyal çevreniz o kadın olacak, dünya onun etrafında dönecek.
Belki arada izin verirse, arkadaşlarına yemek yersin.
Belki ama, izin çıkarsa.
Kesinlikle özür dilemeyen bir kadınsa:
Ne yaşarsanız yaşayın, hatasını asla kabul etmeyen bir kadınla beraberseniz, tercih tamamen size aittir.
İster onunla birlikte olmaya devam edip hayatınızı bitmeyen bir okul eğitimine dönsün, isterseniz de oradan kaçıp hayatınızı kurtarın. Tercih sizin, hayat sizin.
Ailesiyle sürekli anlaşamamazlık yaşıyorsa:
Hiçbir durum olmamasına rağmen, sürekli ailesiyle sıkıntı yaşayan, yaşadığını dile getiren bir kadın, aslında koca dünya ile anlaşamadığını gösterir.
Böyle geçimsiz bir insan, sizle nasıl geçinebilir, bir daha düşünün derim ben.
Her zaman hoşgörüsüz davranışlar sergiliyorsa:
Hayatınızdaki kadın her fırsatta size hoşgörüsüz davranıyorsa bu pek de iç açıcı durum değildir.
İlerde yaşayacağınız olumsuz bir konuşmada, elindeki tüm silah ve cephaneyi size karşı kullanacaktır.
İlk saldırısında başarıya ulaşıp, cepheniz düşecektir.
Etrafında olup bitenlere duyarsız kalıyorsa:
Partneriniz, dünya hakkında konuşmayıp çevresinde olup bitenlere duyarsız tavırlar sergiliyorsa, şu an yalnızca evliliği hedeflemektedir. Sizin de amacınız bu ise, kendinize ideal bir eş, çocuklarınıza iyi bir anne olarak görüyorsanız devam edin. Yarın öbür gün ben sıkıldım demeyin ama.
Şiddete meyilliyse: Bir anda kafanıza bir tabak geliyorsa, ansızın bir tokat yediyseniz ya da sizi olabildiğince taciz ediyorsa, bu kadınla ilişkiye devam edip ben mazoşist bir erkeğim diyorsan, bizden yana sıkıntı yok. Hayat senin. Dilediğini yaşamakta özgürsün dostum.
Güzelliğini saplantı haline getirmişse:
Kadınlar için güzellik elbette önemlidir. Tabi bu belirli bir ölçüdeyse. Sürekli orama dokunma burama dokunma diyen bir kadınsa, güzelliğini saplantılı şekilde dillendirmeye başladıysa, kendinizi estetik cerrahi ameliyat kapısı çıkışında beklemeye hazırlamalısınız.
Tabi bunu yanında 3 - 5 sene içerisinde hayatınızdaki kadını tanımama ihtimaliniz de var.
Yukarıda saydığımız özellikleri yapmayan kadınlar da var elbette. Onların kıymetini bilin.
Fakat karşınızda oturan insan, yukarıda saydığımız özellikleri bünyesinde barındırıyorsa, oradan depar atarak uzaklaşmanızı tavsiye ederiz. kizlarsoruyor.com

ALDATMAK
Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı. Sam birden eşine sordu; ''Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın'mı?'' ''O'da nerden çıktı? cevabı öğrenmek istemezsin herhalde'' dedi.
''İsterim lütfen anlat.'' ''Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım'' diye cevap verdi eşi.
''Kimlerdi bunlar?'' ''İlki hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun ama hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin.'' ''Canım benim benim için kendini feda ettin demek, benim sevgili karıcığım.'' ''Peki ikincisi?'' ''Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu.
Her an ölebilirdin, Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün.'' ''Ah benim sevgili karım, hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?'' ''Hatırlıyormusun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin'de 247 oy eksikti...''

AlkışlıYorum
Karım bu yıl üniversite sınavına girdi. Kendisine göre iyi bir puan aldığı için üniversite eğitimi alacağı için heyecanlı. Ben de yıllar sonra üniversiteli bir kızla çıkacağım için heyecanlıyım.