Tarihi 25 Haziran 2017

İyi bayramlar

Hepinize sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum. Allah kalbinize göre güzel bir bayram nasip etsin… Ben son bir haftadır Bodrum'dayım.
Aralarda iş için günübirlik İstanbul'a dönüp geri geliyorum. Bodrum'u son birkaç yıldır boş görürüm de hiç bu kadar boş görmemiştim. Sokaklar, gece kulüpleri bomboş. Ama yine de esnafın bir ümidi var.
Açıkçası ben tedirgin olurken dün akşam itibariyle yavaş yavaş trafiğin yoğunluğundan anladım ki insanlar tatili bekliyormuş. Bugün sezon açılıyor. Tüm yaz sezonu böyle geçer ve gider...

***
EMİNA ÖRNEK
"Paranın ve imanın kimde olduğunu kimse bilemez" diye bir söz vardır. Ben bu söze bayılırım. Gerçekten kimse kimsenin inancını bilemez ve ona söz söyleyemez.
Kadir Gecesi ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi pop yıldızı Emina Sandal, sosyal medya hesabından elinde tesbihle paylaşım yaptı. Emina Sandal'ın bu paylaşımına beğeni yağdı.
Özel hayatına dair fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Emina Sandal, bu defa elinde tespihli bir fotoğraf paylaştı. Sandal, bu kareye ''Dualarıma başlamadan önce, hepinize bu güzel parlayan Kandil Gecesi'nin mübarek olmasını diliyorum.
Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah ama yüce Allah'ımıza sevgi yollamayı unutmayın; çünkü ondan başka kimse bizi bu kadar sevemez, korumaz'' notunu düştü.
Ben böyle şeylerin göstererek yapılması taraftarıyım. Örnek oluyor, dikkat çekiyor, akla getiriyor. Keşke herkes gerçek duygularıyla yapsa ve örnek olsa... Şimdi Emine Sandal'a sempatim daha da arttı.

***
GEÇMİŞ OLSUN
Kenan Doğulu Türkiye'de sahnesi en iyi olan sanatçıların başında gelir. Yıllardır bu böyledir ve hiç değişmedi. Eğlendirmeyi çok iyi bilir. Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün İstanbul Harbiye Açık Hava'da konser verdi. Ünlü popçu sahneyi kız arkadaşına evlenme teklifi etmek isteyen bir gence bırakırken geri geri gitmiş ve tam o sırada sahnedeki boşluğa feci şekilde düşmüş.
Ben Bodrum'da olduğum için konsere gidemedim ama görüntüleri izledim.
Kenan Doğulu, düşünce izleyenlerin yüreği ağzına gelmiş.
Benim bile ekran başında aklım çıktı.
Kenan Doğulu'nun sağlık durumu iyiymiş; ama çok ağrısı varmış. Popçu, düşme anında konserin etkisiyle acısının farkına varamadı; ama birkaç gün sonra kazanın belirtileri daha da açığa çıkacak. Bu yüzden ünlü sanatçıya çok sıkı bir check-up'dan geçmesini tavsiye ediyorum.
Çok nazar var bence üzerinde hatırlayın geçenlerde de parmağını kırmıştı.

***
MUTLU SON
Acun Ilıcalı ile evlilik planları yapan Şeyma Subaşı, ilişkisiyle ilgili itirafta bulunmuş. Ve "Acun'la arama beddualar bile giremez" diye öyle güzel bir cümle kurmuş ki… Aşk ve sevgi gerçekse zaten araya hiç kimse giremez.
Acun Ilıcalı'nın da bir röportajını dinlemiştim. Kendisi de o röportajda Şeyma Subaşı'na olan aşkını ve sevgisini çok güzel anlatmıştı. İkilinin St. Tropez'de 3 gün 3 gece sürecek düğünle evlenecekleri konuşuluyor.. Şu ölümlü dünyada aşkın ve sevginin tadını doya doya yaşasınlar ve mutlu olsunlar…