Tarihi 25 Eylül 2017

Başka bir Koray

İstanbul'da kış sezonu açıldı… Eğlence mekanları yeni yeni açılıyor.
Açılışını beklediğim bir sürü mekan var.
Bu kış, Nişantaşı çok popüler olacak.
Birçok mekanın yeni yeri Nişantaşı.
Eskiden Beyoğlu nasılsa şimdi de Nişantaşı öyle olacak. Bir kapıdan bir kapıya gidiyor olacağız.
İstanbul'un en iyi konser merkezlerinden biri olan Jolly Joker, bu kış sezonunda Yaşar, Berkay, Selami Şahin, Koray Avcı, Cem Adrian ve Gökhan Tepe gibi birçok isimi ağırlayacak sahnesinde.
Geçtiğimiz gece Berkay sahnesi için Jolly Joker İstabul'daydım.
Yine tıklım tıklım doluydu… Bir ara kuliste Koray Avcı ile karşılaştım.
Koray Avcı, son yıllarda en çok konser veren sanatçılar arasındadır.
Koşturma içinde kendine hiç bakmıyordu. Biraz kilo almıştı. En son takım elbise diktirmeye gittiğinde modacısının "Fazla kilo aldın, hiçbir şey yakışmıyor" demesi onu tetiklemiş ve tam 2 ayda 20 kilodan fazla vermiş. Spora başlamış vücut yapmış.
Çok fit bir adam gördüm karşımda…



MOTOSİKLET TAKSİ

Her gün yeni bir şey giriyor hayatıma.
Eskiden dolmuş bilirdim, otobüs bilirdim, taksi bilirdim, sonra metro ve metrobüs...
Akıllı telefon hayatıma girdiği andan itibaren de Uber en çok kullandığım ulaşım aracı. Konforu sayesinde asla Uber'den vazgeçmiyorum. Arada beni üzseler bile.
Ofisime yeni bir çalışma arkadaşı katıldı Kamer Çelenk.
Bir gün havaalanına saçı başı dağılmış geldi. "Ne bu hal?" dedim.
"Motosikletle geldim hızlı olsun diye" dedi. "Nereye park ettin motosikleti?" diye sorunca "Ben motosiklet taksi kullanıyorum" dedi. Hem hızlı, hem de ucuzmuş...
Bir uygulama var telefonunuza indiriyorsunuz aynı Uber gibi çağırıyorsunuz. SCOTTY uygulamanın adı. Yeni yeni yaygınlaşıyor İstanbul'da.
İzmir'de de başlamış uygulama hizmet vermeye.
Geçenlerde yakın arkadaşım Seda Altuner de bu uygulama sayesinde sıkışık trafikte 1 saate gideceği yere 15 dakikada gitti.
Hayatımı daha da kolaylaştırdı SCOTTY. Hem ucuz hem hızlı. Bir de müşerilerinin hijyenine güvenliğine özen gösteriyorlar. Kasksız binemiyorsun, kaskı kafanıza bone takmadan da binemiyorsunuz.

ODABAŞI'NIN YENİ İŞİ

Onun adı bir marka… Kişisel markalarda verebileceğim en güzel örnek… Türkiye de ve dünyada ünlülerin tercih ettiği ve güvendiği isim Nihat Odabaşı'ndan bahsediyorum. Yaptığı güzel işlere yeni birini ekledi Nihat Odabaşı.
Şimdilerde kendi adını verdiği bir şampuan markası çıkardı. Ve şampuanının reklamı için çektiği reklam filmi sosyal medyada çok ilgi gördü.
Çok alem adam, biz yakın arkadaşlarına yollamadı reklam filmini ben tesadüf gördüm. Bir şey istemez kimseyi rahatsız etmek istemez o. Aradım "Ne güzel iş yapmışsın, paylaşsana bizimle de" dedim.
Ben kullandım. Kullanmadan içindeki formülü okudum. Ve gerçekten sevdim.
Yakın arkadaşım bile olsa biliyorsanız sevmesem beğenmesem "Olmamış" derim.
Procsin by Nihat Odabaşı boya içermiyor, onarıcı ve canlandırıcı özelliği var. Erkek ve kadın ayrımı yok. Procsin by Nihat Odabaşı, Hindistan cevizi yağı ile tüm saçları besliyor.
Procsin by Nihat Odabaşı'ın saç kremi de var. Denerseniz tecrübenizi ve yorumlarınızı benimle paylaşın, ben de Nihat'a ileteyim.