Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 20 Ağustos 2017

Eşim örümcek kafa

Selda abla 2 yıllık evliyim. Eşimle ikimiz de lise mezunu, aydın insanlarız. Ortak zevklerimiz çok, iyi de anlaşıyoruz. Henüz bebeğimiz yok. Ben çalışmak istiyorum, "Ben sana bakarım, sen evinin işini yap yeter" diyor. Ama şöyle bir sorunumuz var ki henüz aşamadık; Eşim her akşam arkadaşları ile buluşup kafeye gidiyor. Duyduğuma göre ortamda bazen kadın da bulunuyormuş. "Kırk yılda bir geliyorlar, onlar arkadaşların eşleri, sevgilileri" diye savunuyor. "Peki beni niye götürmüyorsun?" diye sorduğumda "Erkek erkeğe muhabbette işin olamaz" diyor. Bana akıl verin bu çağ dışı kafayla nasıl başedebilirim? Rumuz; Gamze-Tolga

S.U. CEVAP;
Küs ve haftalarca barışma... Yatakları ayır, önüne tek bir kap yemek koyma. Hatta çamaşırlarını yıkama bırak arkadaşları ile buluşmaya kirli gömlekle gitsin! Tabii bunlar içimden geçenler. Ama sen daha anlayşlı davranıp, sözle ikna etme çabalarını sürdürmelisin. Doğru olan bu.

ANNEMİN SEVGİLİSİ
Selda hanım, annem 52 yaşında ve çok hoş bir kadın. Kendimi bildim bileli sevgilisi var. O da yaşlı bir beyefendi. Bize geldiğinde kahvesini içer sohbet ederler. Neden evlenmiyorlar sorusunun cevabını öğrendim şok geçirdim. Meğer bizim kibarcık evliymiş!
İkisini ayırmak için kesin çözüm öneriniz nedir? Rumuz; Gül

S.U. CEVAP; Kesin çözüm ha, peki; 'Kibarcığın' ev adresini bul, karısı ve torunlarına durumu anlat. Olmadı bütün sülalesini topla sizin eve getir. Tabii annenle kibarcığın kahve içtikleri sırada. Ha, daha sonra annen sana neler yapar bilemem tabii.