TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 19 Ağustos 2017

İşler tatsız

Beşiktaş'ın sahası yokken saha vermeyen, nedendir bilinmez Beşiktaş'a karşı hasmane davranan Kasımpaşa, küçülmeye gittiğinden beri her yıl daha zayıflıyor.
Yönetim ve taraftarın dost olmayan turumu sahaya da agresif bir Kasımpaşa çıkarıyordu. Uzun zamandır ilk kez sakin bir Kasımpaşa vardı.
Beşiktaş, kendisine basmayan veya basamayan her takım karşısında çok rahat oynuyor. Bunun nedeni top çıkarıp, oyun kurarken ilk halka olan Atiba'nın sınırlı yetenekleri diyoruz.
Atiba yokken yerine oynayan her futbolcu topla daha meziyetli olduğu için Beşiktaş daha rahat oyun kurup, daha akışkan oynayabiliyor.

BEŞİKTAŞ'IN TADI TUZU YOK
Bu avantaja karşı bu kez de Beşiktaş zaten yumuşak olan orta sahası sünger gibi oluyor ve rakibe basan, yıpratan, ürküten hiç kimse kalmıyor.
Sert ve dişli takımlara karşı bu dirençsiz oyuncularla çok zorlanılıyor.
Çaresi ise top çıkarabilen ve sert, kesici ön libero. Cenk, TC nüfus kağıdından dolayı anormal sırıtmadığı sürece idare edilecek ve Negredo yedek kalacak. Aynı durum Gomez geldiğinde de yaşandı. Quaresma, Olcay karşısında bu durumu yaşadı. Medya "Hoca hazır olana kadar oynatmıyor" diyor ama gerçek bu değil.
Beşiktaş iyi değil, keçi boynuzu gibi tadı tuzu yok.
Beşiktaş'a sağ bek, kaleci ve ön libero lazım ki bunu derken de oynatılmayanların mecburen oynatılacağını düşünerek söylüyoruz.

MAÇIN EN iYiSi CANER ERKİN
Lakabı fişek gibi takımı öne sürükledi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ FABRİ
Güven vermiyor. Acil kaleci lazım