Bir Dolce Kap Bana!

ABD yine kaos fırtınasını başlattı.Trump’ın Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, son 18 yıldır her Ramazan ayında düzenlenen iftar programını yasakladı. Bu sırada terör örgütü YPG’ye 70 TIR silah yollandı. PKK’dan çıkan mühimmatın üzerinde Made in USA yazısı vardı! Dünya ise First Lady Melania’nin 70 bin dolarlık (250 bin TL) Dolce Gabbana ceketine odaklandı. Bu modelin aynısından isteyenler çığ gibi arttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2017 Güncelleme 28 Mayıs 2017, 01:49
Bir Dolce Kap Bana!

İÇİNDEKİLER

Donald Trump, vaatlerle Amerikan seçmeninin karşısına çıktı! İlk hedefi Müslümanlar'dı! "Müslümanlar ülkeye alınmayacak" şeklindeki açıklaması dünya gündemini sarstı! ABD'nin 45'inci başkanı olarak Beyaz Saray'ın kapısını açtı! Trump'ın Dışişleri Bakanı Rexx Tillerson ise inanılmaz bir skandala imza attı. Tillerson, 1999 yılından bugüne kadar bir kaç istisna dışında her yıl ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen iftarı bu sene yapmama kararı aldı! Bakanlık, kimi zaman da Ramazan Bayramı için özel bir merasim yapmaktaydı. Ancak Tillerson, her iki etkinliğin de düzenlenmemesini kararlaştırdı.


ABD'nin hainlere gönderdiği silahlar uluslararası ajanslar tarafından böyle görüntülendi.​

FÜZE VE TANKLAR DA VAR
Trump'ın yardımcısı İslam dünyasının tepkisini toplarken ABD bir kez daha YPG'ye silah yağdırdı. ABD'nin PKK'nın Suriye uzantısı olan YPG'ye, 70 TIR silah gönderdiği açıklandı. Silahların içinde füze ve tank da olduğu ortaya çıktı. Söz konusu füzelerin hem tanklara karşı hem de hava araçlarına karşı kullanıldığı vurgulandı. YPG'nin sözde temsilcisi Salih Müslim Washington'da düzenlenen "Ortadoğu yeniden şekillenirken ABD-Kürt işbirliği" isimli konferansa Skype üzerinden katıldı. Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde yapılan operasyon ise ABD ile PKK arasındaki işbirliğini kanıtladı. Terör örgütünün sığınaklarından çıkan füzelerin üzerinde Made in Usa yazısı vardı. Bu durum ABD'nin "YPG ile ortaklığımız geçici. Onlara gönderdiğimiz silahlar kesinlikle PKK'nın eline geçmeyecek" ifadesinin de bir kez daha yalan olduğunu ortaya çıkardı.


Şırnak Uludere'de ele geçirilen PKK silahlarında ABD imzası vardı.

SIRAYA GİRDİLER...
Tüm bunlar olurken dünya First Lady Melania Trump'ın ceketine odaklandı. İtalya'daki G7 Zirvesi, First Lady'ye kaldı! Trump'ın 70 bin dolarlık (250 bin TL) Dolce&Gabbana imzalı ceketi tüm zirveyi gölgede bıraktı. Üzerinde çiçek işlemeleri bulunan ceketi sıcak havaya rağmen giyinen Trump, Katanya'da Belediye binasının balkonuna çıktığında bile kalın ceketi omzuna atarak İtalyanları selamladı. Melania'nın ceketinden isteyenler İtalyan markası Dolce&Gabbana'ya telefon yağdırdı. Şimdiye kadar yaklaşık 3 bin sipariş alındığı ortaya çıktı.


First Lady Melania, Vatikan ziyareti sırasında da yine Dolce'nin tasarımı olan siyah elbise giyinmişti. O elbise ise 17 bin dolar değerindeydi.​

İZİN VERİRSE ÜRETİLECEK
Ünlü tasarımcı Stefano Gabbana'nın 7 aylık çalışması sonucu ortaya çıkan bu ceketin, Melania Trump'ın izni olması halinde üretileceği belirtildi. "3 Boyutlu çiçek" olarak adlandırılan ceketin çakması bile 25 bin dolar.



FOTO-ŞOK
ABD Başkanı Trump'ın eşi kadar kızı İvanka da dünya gündeminin ilk sırasında yer aldı. Beyaz Saray Danışmanı olan 35 yaşındaki İvanka'nın tam anlamıyla estetik harikası olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan fotoğraflar bunu kanıtladı. O fotoğraflara göre İvanka'nın burnu yapılmıştı. Dudaklarında dolgu vardı. Kaşları da kaldırılmıştı. Bu fotoğrafları görenler "Yaktın bizi Ivanka" diyerek yaşadıkları şoku anlattı!