Ameri'kan' rüyası!

Amerika’yı gençlik telaşı sardı. Jesse Karmazin isimli girişimci, 16-25 yaş arasında değişen gençlerin kanlarını 8 bin dolara ünlü isimlere satmaya başladı. Hollywood’un ünlü isimleri bu sayede genç kalmayı planlarken, uygulamaya tepki yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2017 Güncelleme 27 Haziran 2017, 01:45
Ameri’kan’ rüyası!

İÇİNDEKİLER

Dünyada kan kusturan Amerika, konu kendisi olunca yine vahşi bir yol seçti. Gençleşmek isteyen Amerikan vatandaşları, 8 bin dolar karşılığında yaşları 16-25 arasında değişen çocukların kanlarını kendilerine enjekte ettirdi. 2013 yılında fareler üzerinde yapılan deneyde yaşlı fareye genç farenin kanı verildi. Yaşlı farede yaşlanma belirtilerinin kaybolduğu belirlendi. Bu deney üzerine kolları sıvayan Amerika'da Jesse Karmazin adlı girişimci, bilim kurgu filmlerine konu olabilecek transferi, gerçeğe çevirdi. Parabiyosis isimli vampirce bir yöntem geliştirdi.

100'DEN FAZA MÜŞTERİSİ VAR
Ambrosia isimli biyoteknoloji firması, 16-25 yaş arasında değişen fakir gençleri, 8 bin dolar karşılığında kanlarını vermeye teşvik etti. Adeta bir vampiri andıran yöntemi deneyen şirketin Hollywood'da 35 yaşın üzerinde 100'ü aşkın müşterisi olduğu tespit edildi. Bu ünlüler arasında Kim Kardashian, oyuncu Michael Douglas (72) ve Amerikalı iş adamı ve Playboy dergisinin sahibi Hugh Marston Hefner (91) gibi dünyanın tanıdığı isimlerin olduğu iddia edildi. Öyle ki bu isimler, 8 bin dolar karşılığında gençleşmek ve kırışıklıklardan kurtulmak için gençlerden alınan kanları kendilerine enjekte ettirdi. Karmazin, şimdiye kadar elde edilen sonuçların olumlu olduğunu söylerken, pek çok vatandaş, çalışmaların insanlık dışı olduğunu, insan haklarının para karşılığında hiçe saydığını belirtti. Çalışmalara isyan etti! Öte yandan bazı bilim adamları, Parabiyosis'in insan üzerindeki etkileri henüz tam olarak belirtilmese de Ambrosia'nın kalp rahatsızlıklarını, kanseri ve Alzeimer'ı tedavi edebileceğini belirtti.


Kim Kardashian daha önce yüzüne yaptığı kan maskesiyle gündeme gelmişti. Durumu daha da ileri götüren Kardashian, kırışıklıklarından kurtulmak, organlarının kendilerini yenilemesi için kendisine genç bir çocuğun kanını enjekte ettirdi.