'BİLD'iğin Nazi

Almanya’nın Bild gazetesi yine haddini aştı. Önce seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan için “diktatör” ifadesini kullandı. Şimdi de yalanlarla dolu Türkçe ve Almanca makale yayınladı! “Atatürk olsa hayır derdi” diyerek ‘Hayır’ propagandası başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “despot” olarak tanımladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 28 Mart 2017, 01:58
’BİLD’iğin Nazi

İÇİNDEKİLER

Batı, iyice batağa battı. Türk düşmanlığında sınır tanımadı. Türkiye'nin değerlerini hedef aldı. Almanya ise kaos lobisi liginde ilk sırada yer aldı. Almanlar önce bakanlarımıza toplantı yaptırmadı. Gurbetçilerimizle buluşmasına imkan sağlamadı. Medyası da boş durmadı. Doğan Medya'nın ortağı olan Bild gazetesinin kaleminden yine Türkiye düşmanlığı damladı. Gazetenin dünkü sayısında, Türkçe ve Almanca bir haber yayınlandı. Haberde, "Atatürk olsa hayır derdi" diyerek 'Hayır' propagandası yapıldı. Türk düşmanlığı için Türkiye'nin değerleri üzerinden hareket eden gazete haberde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı da hedef aldı. Karalama kampanyası soru cevap olarak yapıldı. "Atatürk olsaydı, neden HAYIR derdi?" sorusunu Essen Üniversitesi Türkiye Uzmanı Burak Çopur cevapladı! Kaos lobisine katılan Çopur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçladı. İftira ve yalanlarla dolu olan haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan "despot" olarak anlatıldı! Haberde Türkiye'de karışıklık çıkarmak isteyen Almanlar'ın hayali de vardı. Bir soruda "Şiddet yanlısı gösteriler bekleniyor mu?" ifadesi kullanıldı. Cevap olarak ise "Tehlike değerlendirmesinde bir tırmanış beklenmiyor, fakat yine de görünür bir biçimde yerinde hazır bulunacaklar. Seçim lokallerinin önünde de maliyetini Türkiye'nin karşıladığı özel güvenlik şirketleri görev yapıyor olacak" sözleri vardı. Bu yalanlar gazetenin ilk vukuatı olarak kalmamıştı. Çünkü Axel Springer yayın grubuna bağlı gazete, Gezi provokasyonunda da sahneye çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için "diktatör" ifadesini kullanıp iç savaş çığırtkanlığı yapmıştı. Hain gazete geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi hedef almıştı. Hainler, "Erdoğan, en sadık bekçi köpeği olan ve üç yıldır Ekonomi Bakanı olarak görev yapan Nihat Zeybekci'yi Köln'e gönderdi" ifadesini kullanmıştı. Bu arada gazetenin "Hayır"sız sayfasında bir harita yayımlandı. Haritada gurbetçilerin Almanya'da hangi noktalarda oy kullanacağı anlatıldı.



Başbakan Angela Merkel'in de katıldığı Türkiye düşmanlığının son halkasını Bild gazetesi oluşturdu. Gazetenin dünkü sayısında bir sayfa Türkçe ve bir sayfa Almanca "Hayır" propagandası yapıldı...