Halkın Başkanı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçen hafta ameliyat olan Kayra’yı aradı. 10 yaşındaki çocuk “Tayyip abi nasılsın?” diye seslendi. Erdoğan da “Tayyip abin iyi. Sen nasılsın” şeklinde karşılık verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2017 Güncelleme 23 Nisan 2017, 01:55
Halkın Başkanı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta ortopedik bir ameliyat olan küçük Muhammet Kayra'yı görüntülü arayarak moral verdi. Muhammet Kayra'nın geçtiğimiz hafta başarılı bir ortopedik operasyon geçirdiği haberini alan Recep Tayyip Erdoğan vakit kaybetmeden küçük Muhammet'i görüntülü arayarak onunla görüştü. Erdoğan, geçmiş olsun mesajlarını iletip her zamanki sıcaklığında, oldukça doğal bir diyalog gerçekleştirdi. Muhammet Kayra'nın Cumhurbaşkanı'yla konuşurken "Ben iyiyim Tayyip abi sen nasılsın?" şeklindeki hitabına karşılık Erdoğan'ın da "Tayyip abin iyi. Sen nasılsın bakalım?" şeklinde cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu derece samimi bir şekilde küçük çocukla iletişim kurması onun gerçek bir lider özelliğinin yanında halkın içinden biri olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.

ANNE VE BABASINA ZİYARET
Erdoğan dün ise bir vefa örneği göstererek AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün amcası Abdurrahman Külünk'ün cenazesine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 97 yaşında vefat eden amcası Abdurrahman Külünk için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Burada öğle namazını kılan Erdoğan, cenaze namazının ardından merhumun tabutuna omuz verdi ve Külünk ailesine taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'na geçerek, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti.