Kazığı yedim

Menajer Ümit Akbulut tarafından dolandırıldığını iddia eden Fenerbahçe’li Van der Wiel ‘Kazığı yedim’ dedi. Ve ekledi: 4.5 milyon dolarımı aldı. Ama serbest bırakıldı. Sneijder’i de dolandırmaya çalışmış...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2017 Güncelleme 28 Mayıs 2017, 01:12
Kazığı yedim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel, geçtiğimiz haftalarda menajer Ümit Akbulut tarafından dolandırıldığını açıkladı. İddialara göre Akbulut, ünlü futbolcudan 4.5 milyon dolar para aldı. Karşılığında da boksör Floyd Mayweather ve Justin Bieber'ı Türkiye'ye getireceğini söyledi. Ancak vaadlerini yerine getirmedi. Bunun üzerine Wiel, polise gitti. Merajeri şikayet etti. Gözaltına alınan Ümik Akbulut, "Kimseyi dolandırmadım" dedi. Mahkeme tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Yaşanan gelişmelerin ardından Van der Wiel dün kameraların karşısına geçti.

'BENİ TEHDİT ETTİ'
Hayatına büyük bir darbe vurulduğunu söyleyen Gregory Van der Wiel, "Kendisi iş yapacağımızı söyleyip beni kandırdı. 4 milyon 400 bin Dolar'ı 6 parçada verdim. Fenerbahçe'deki kötü performansımın sebebi de bu dolandırıcıdır. Kazığı yedim" dedi. Akbulut'un serbest bırakılmasına da tepki gösterin Wiel şöyle devam etti: "Bu şaka gibi bir durum. Adamlar serbest bırakıldı. Bir sürü davası ve dolandırıcılık dosyası var. İki kişiyi daha dolandırmış. Onların avukatları da şikayetçi oldu. Paramın hepsini alabilmek için 600 bin dolar istedi. Onu da verdim. Ama ödeme yapmadı. Ümit Akbulut telefonda "Burası benim ülkem, ben bir telefonla 10 kişiyi götürürüm" diyerek tehdit etti. Sneijder'i de dolandırmaya çalışmışlar. Ama Akbulut'u kovmuş. Bu işin peşini bırakmayacağım."