Köksal Baba vuruldu!

Sosyal medyayı kasıp kavuran Karadeniz’in efsanesi Köksal Baba, Gürcü televizyonunda katıldığı programda kadın konuklardan birine tutulup kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 00:00
Köksal Baba vuruldu!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyadaki videoları ile fenomen haline gelen 'Köksal Baba'nın namı ülke sınırlarını aştı. Fanatik Trabzonsporlu internet fenomeni, "Köksal Baba" lakaplı Köksal Bektaşoğlu aşk tutulması yaşadı. Hazırcevaplığı ile bilinen Köksal Baba geçtiğimiz günlerde Gürcistan'da özel bir televizyon kanalına konuk olarak katıldı. Programda sempatisi ile herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Her soruyu hızlıca cevaplayan internet fenomeninin dili Gürcü bir güzelin programa gelmesiyle adeta tutuldu.

CEVAP VERMEKTE ZORLANDI
Gürcü güzelle karşılaşıncaya kadar rahat tavırlarıyla dikkat çeken Köksal Baba, yanına oturan kadın konuktan fazlasıyla etkilendi. Canlı yayında Gürcü güzele tutulup kaldı; kendisine yöneltilen sorulara cevap vermekte zorlandı. Futbolculardan şarkıcılara kadar 800 bini aşkın takipçisi bulunan Köksal Baba, canlı yayındaki aşk şokuyla hayranlarının diline düştü. 1.35'lik Köksal Baba'nın bugüne kadar sessiz kaldığını görmeyen takipçileri, 'İşte aşk insanın dilini böyle bağlar' demekten kendini alamadı... Köksal Baba ise program sonrasında herhangi bir açıklama yapmamasına rağmen ellerinin titremesinden ne kadar ciddi bir elektrik aldığı anlaşıldı.