Zehir olduk

Antalya’da 2 kişi, bonzai krizine girdi. Gençler hastaneye sevk edildi. 50 metre ilerde ise başka bir grup bonzai içmeye devam etti. İbretlik görüntüler “Gençliğim eyvah” dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 00:00
Zehir olduk

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu, gençlerin hayatını zehir etti. Zehir kullanımı, küçük yaşlara kadar geriledi. Sentetik uyuştucu bonzai ise tehlikenin yeni adı olarak hafızalara yerleşti. Bonzai kullanan gençlerin ibretlik görüntüleri yüreğimizi deldi. Korkunç haber bu kez tatil cenneti Antalya'dan geldi. Muratpaşa İlçesi'nde 2 genç, metruk bir evin önünde bonzai içti. Gençler bir süre sonra krize girdi. Vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

TEDAVİYE ALINDILAR
Bonzai krizi nedeniyle adeta zombiye dönüşen gençlerden biri yerde kıvranırken, değeri bilincini kaybetti. Ekipler, kısa sürede olay yerine gitti. Bonzainin etkisiyle ayakta duramayan gençler, ambulansla hastaneye sevk edildi. Tüm bunlar yaşanırken 50 metre ilerdeki ağaçların altında bir grup genç, bonzai içmeye devam etti. Vatandaşlar "Bu tehlikeye biri dur desin" diyerek tepkilerini dile getirdi.