FETÖmodel!

Terör örgütü FETÖ’nün kumpasları bitmedi. Gizli tanık, kalleşlerin ‘gelin-damat oyunu’nu gözler önüne serdi. Buna göre, hainler örgüt üyesi kadınlardan oluşan bir katalog düzenledi. En zeki ve en yetenekli olanlar, ‘ajan olarak kullanılmak üzere’ yüksek rütbeli asker, savcı ve hakimlerle evlendirildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 01:09
FETÖmodel!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı olan terör örgütü FETÖ, devletin en kritik kurumlarına kadar sızdı. "Ergenekon", "Balyoz", "Şike" ve "Askeri Casusluk" gibi kumpaslar hazırladı. Teröristbaşı Gülen ve adamları, hayat kadınlarını "askeri casuslukta" kullanıp, tasfiye etmek istedikleri komutanlara iftiralar attı. Onlarca asker, sahte delillerle hapiste yattı. İzmir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "askeri casusluk" davası, FETÖ gerçeğini bir kez daha ortaya çıkarttı. İzmir'deki "Askeri Casusluk" dosyasında kumpas kuranlar ve FETÖ'nün mahrem imamlarına yönelik açılan 102 sanıklı davanın gizli tanığı 'Zaman'ın ifadeleri iddianamede yer aldı. Zaman, örgütün deşifresine yönelik önemli bilgiler aktardı. Gizli tanık, askeri okullarda ve polis akademisinde eğitim gören FETÖ mensubu öğrencilerin yapacakları evlilik için eşlerinin, örgüt tarafından belirlenen 5/5 şakirt olan kadınlardan özel olarak seçildiğini anlattı. FETÖ'nün evlilik yapılandırmasıyla ilgili gizli tanık 'Zaman' şunları açıkladı: "Şakirtler için 1/5, 2/5, 3/5, 4/5 ve 5/5 gibi puanlama sistemi mevcuttur. FETÖ yapılanması içerisinde yer alan kadınlar üniversite 2'nci sınıftan itibaren güzellik ve zeka seviyelerine göre kategorize edilirdi. En güzel ve en zekileri subay, savcı ve hakimlere, MİT mensuplarına, rütbeli emniyet mensuplarına, bürokratlara, savcı ve hakim olacak avukatlara, zengin mütevelli esnafa ayrılırdı. evlili k katal oğu... Askerlerle evlendirilecek olanların başları açtırılırdı. Tesettürlü giyimden vazgeçirilirdi. Bu meslek gruplarıyla evlendirilecek olanlar, FETÖ yapılanmasının birer ajanı olurdu. Eşlerin tüm mahrem bilgileri FETÖ yapılanmasında bağlı bulundukları imamlara iletilirdi. Bu şekilde büyük bir fişleme arşivi oluşturdular. Bu elemeden sonra kalan kadınlar; FETÖ'cü öğretmenler, polisler, astsubaylar ve memurlar ile evlendirilirdi. Hatta bu evlenme işlemlerinde kullanılmak üzere özel bir katalog oluşturuldu. Bu katalogda, FETÖ yapılanmasına bağlı aşırı itaatkar kadınların fotoğrafları ve özel bilgileri bulunurdu.




İZMİR'DE 83 GÖZALTI
kumpaslarla masumları hapse tıkan ve darbe girişiminde bulunacak kadar alçalan FETÖ'cülere geçit verilmedi. Operasyonlar dur durak bilmedi. İzmir'de dün FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda örgüte ait kapatılan okullarda öğretmenlik yapan ve yine örgüte ait şirketlerde çalışan 83 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.