FETÖ'nün şarlatan meczubu

FETÖ'nün firari isimlerinden ve terörist Fetullah Gülen'in bir numaralı adamlarından biri olan Abdullah Aymaz aşağılık bir yazı kaleme aldı. FETÖ'cü teröristleri evliyalara benzeten Aymaz, Hz. Muhammed'in (SAV) darbeci katillere apaçık bir şekilde göründüğü yalanını uydurdu.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2017, 09:29
FETÖ’nün şarlatan meczubu

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün firari kilit isimlerinden Abdullah Aymaz, Zaman Amerika sitesindeki "Hiç bu kadar evliya yetişmemiştir" başlıklı köşesinde, FETÖ davalarından tutuklu olanların cezaevinde yaptıklarını şöyle sıraladı:

"(...) Hapisanelerle ilgili olarak bu süreçte aldığımız mektuplar ve bilgiler, meselenin gerçekten böyle olduğunu gösteriyor. Çünkü bazı koğuşlarda her gün birkaç defa hatim indiriliyor. Herkes Kur'an öğrenip okuyor. Uzun dualar, cevşenler, ilmihaller ve diğer kitaplar okunuyor. Teheccüdler, işrak ve duha namazları kılınıyor. Pazartesi-Perşembe oruçları tutuluyor. Efendimiz (S.A.S.) rüyalara giriyor, âşikare görenler de var. Sahabeleri, ezvâc-ı tâhiratı görenler de var… (...)"

Zaman Amerika yazarı Abdullah Aymaz, cezaevindeki FETÖ'cülerin Hz. Muhammed'i açıkça (âşikare) gördüğünü iddia etti. Hatta, tutukluların Hz. Muhammed'in eşlerini (ezvâc-ı tâhirat) gördüğünü dahi ileri sürdü.

Hz. Peygamberimizi dizilerinde kamyonet sırtına bindiren, karanlık emelleri için gözlerini kırpmadan Hz. Muhammed'i istismar eden FETÖ'cüler, daha önce de Hazreti Muhammed'in cezaevini ziyaret ettiğine dair hurafelerle motivasyon sağlamaya çalışmıştı.