Bahar dizisinde böylesi ilk kez yaşandı! Karga tulumba gönderilecek

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ederken yeni bir ayrılık iddiası dizi gündemine bomba gibi düştü. İddialaa göre, Bahar'ın sevilen karakterlerinden birinin diziye veda edeceği konuşuluyor. Kulislerde özellikle son günlerde konuşulan bu iddialar seyircileri şaşırttı. Öte yandan bu ayrılığın ne zaman gerçekleşeceği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Giriş Tarihi 28 Mart 2024, 09:27 Güncelleme 28 Mart 2024, 09:27
Bahar dizisinde böylesi ilk kez yaşandı! Karga tulumba gönderilecek

İÇİNDEKİLER

İzleyiciler bu ayrılık iddiasının ardından hangi karakterin diziden ayrılacağını merakla bekliyor. Bahar dizisinin geniş karakter kadrosunda yer alan birinin veda etmesi dizinin ilerleyen hikayesi ve diğer karakterler üzerinde büyük etkiler bırakabilir. Peki, hangi karakterin diziden ayrılacağıyla ilgili bu iddialar neye dayanıyor?

AYRILIK İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Son günlerde sosyal medyada ve magazin basınında dolaşan dedikodular, Sena Kalıp'ın Bahar dizisinden ayrılacağı yönünde. Bu iddialar izleyiciler arasında büyük bir şok etkisi yaratırken hayranları Sena Kalıp'ın diziden ayrılmasını üzüntüyle karşıladı.

Dizinin yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmediği için, iddiaların gerçeklik payı hakkında spekülasyonlar devam ediyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rengin, babasının kaybıyla yıkılacak. Timur'un ona sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlayacak.

Rengin kendini toparlamaya çalışırken, hastasında önemli bir detayı gözden kaçırır. Bahar, onu korumak için kendini feda edecek.

Umay ve Parla, Rüzgar'la tanışacak, ikisi için yeni bir macera başlayacak. Selim, bildiklerini daha fazla saklamak istemeyecek ve Parla'yla konuşmayı kafasına koyacak.

Rengin, Selim ve Parla'nın konuşmasını engellemek için yola çıkacak. Tüm bu karmaşık ilişkilerden habersiz olan Bahar'ı büyük bir sürpriz bekleyecek.