Sıraya girdik!

Lüks otomobil markası Rolls Royce son modelini Türkiye’ye getirdi. Fiyatı 4 milyon liradan başlayan araç için zenginler sıraya girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 00:00
Sıraya girdik!

İÇİNDEKİLER

Rolls Royce Motor Cars İstanbul, ilk Wraith Black Badge aracını Türkiye'ye getirdi. Başlangıç fiyatı 4 milyon lira olan araç için, şimdiden siparişlerin alınmaya başlandığı öğrenildi. Diğer modellere göre daha koyu bir renge sahip olan Wraith Black Badge'in ön ızgara çevresi, bagaj kapağı, alt hava girişindeki son işlemci ve egzoz karartılmış krom özelliğine sahip. Buna ek olarak her Black Badge motorlu otomobilin ön, yan ve arkasındaki ünlü Rolls-Royce logosu, Rolls- Royce'un 'Black Badge' isimli alternatif gerçekliğe girmesiyle öne çıkıyor ve siyah zemin üzerinde gümüş halini alıyor. Rolls Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal, aracın kişinin isteğine göre farklı renklerde de üretilebileceğini belirterek, "Koyu kromların kalıcı olması, heykelin ve logonun değişmemesi dışında kişi istediği renkte ve özellikle tercih yapabilir. Burada tanıttığımız aracın satış fiyatı aksesuar ve vergiler dahil olmak üzere 1 milyon 88 bin 883 euro" dedi.



Wraith Black Badge, 624 beygir gücünde 870Nm tork üretiyor. 0-100km/s'ye 4.5 saniyede ulaşıyor.

Dizaynında değişiklikler olan aracın, ön ızgarası ve öndeki heykeli koyu kromdan. İçerde karbon fiber bir yapının kullanıcıyı karşılaması ve araçta bu modele özel bir logonun olması ilk başta göze çarpan detaylar.

Araç; daha asi, daha sert, daha dinamik ve daha hızlı bir görünüme sahip.


Ünlü Rolls-Royce logosu, Rolls-Royce'un 'Black Badge' isimli alternatif gerçekliğe girmesiyle öne çıkıyor ve siyah zemin üzerinde gümüş halini alıyor.