Hırsızakis

Yunanistan, Türk düşmanlarını bağrına bastı. Terör örgütü PKK, DHKP-C ile FETÖ üyelerine kucak açtı! Şimdi de mutfağımıza dadandı. Baklava, lokum, kahve derken milli tatlılarımızı çaldı... Kazandibini ‘kazan dipi’, ekmek kadayıfını ‘ekmek kataifi’ yapıp mönüye aldı. Kaldığı otelde durumu fark eden ünlü manken Hande Subaşı, Komşu’ya Türk bayrağı ile mesaj yolladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 01:45
Hırsızakis

İÇİNDEKİLER

Suyun öte yanı, rahat durmadı. Türkiye karşıtı olan her şeyi kanatları altına aldı! DHKP-C'li teröristleri kamplarda ağırladı. PKK'lı hainleri kendi üzerinden Avrupa'ya yolladı. Halkına bomba yağdıran FETÖ'nün darbecilerini sakladı. Siyaseten Türkiye karşıtlığında sınır tanımayan Yunanistan, şimdi de damak tadımıza bulaştı! Yunanistan, baklava, lokum ve kahveden sonra ekmek kadayıfı ile kazandibini mönüsüne aldı. Komşu'nun bu hainliğini ise ünlü manken Hande Subaşı anladı. Subaşı, işadamı sevgilisi Altuğ Leblebici ile birlikte teknelerine atladı. Yunanistan'a doğru açıldı.


Hande Subaşı ile sevgilisi, otelin mönüsünü sosyal medyadan paylaştı.

8 EURO'DAN SATIYORLAR
Çift önceki gün de Selanik'in güneyindeki Halkidiki adasında bulunan Miraggio Thermal SPA Resort'un iskelesine demir attı. Ardından otelin kafesine çıkıp tatlı siparişi vermek için garsonu çağırdı. Subaşı ile sevgilisi, kendilerine verilen mönüyü açınca şoka uğradı. Çünkü Yunanlılar, Türk tatlısı olan ekmek kadayıfı ile kazandibini mönülerine almıştı. Kazandibini 'kazan dipi', ekmek kadayıfını 'ekmek kataifi' yapmıştı. Bu tatlılara 8 Euro fiyat çıkarmıştı. Subaşı, mönünün fotoğrafını çekip sosyal medyadan yayınladı. Fotoğrafın üzerine Türk bayrağını koyup "Kırk yıllık kazandibi ile ekmek kadayıfı..." yorumunu yaptı. Subaşı'nın bu fotoğrafı sonrası Türkler, otelin internet sitesine tepki mesajları yolladı. Türkler, "Tatlılarımızı size kaptırmayız" deyip Komşu'yu haşladı.

GREEK'SİZLER
Yunanistan, ekmek kadayıfı ile kazandibinden önce başka tatlarımızı da çaldı. Komşu, yüzlerce yıllık Türk lokumu ile kahveyi kendi tadı saydı. Bunlar yetmezmiş gibi baklavaya bile bulaştı. Yunanlılar, lisansı Türkiye'de olmasına rağmen baklavayı kendi mutfaklarına aldı. Komşu'nun hırsızlığı bununla da kalmadı. Yunanistan, 6 bin yıl önce Türkler'in bulduğu yoğurda kaşık çaldı. Adına greek yoghurt verip sattı.

TAKVİM MAGAZİN/ÖZEL