Melisa Döngel'den Galatasaray'lı Barış Alper Yılmaz açıklaması! Aşk iddialarına net yanıt: "Daha önce de söylemiştim..."

Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Bir süredir kalbi boş olan Melisa Döngel'in adı son olarak Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anıldı. Bebek'te doğum gününe katılan Melisa Döngel konu hakkında açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2024, 07:01 Güncelleme 17 Nisan 2024, 07:31
Melisa Döngel’den Galatasaray’lı Barış Alper Yılmaz açıklaması! Aşk iddialarına net yanıt: Daha önce de söylemiştim...

İÇİNDEKİLER

Rapçi Sefo ve Sergen Yalçın'la yaşadığı aşklarla gündeme gelen oyuncu Melisa Döngel'in "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.

Bir süredir kalbi boş olan Melisa Döngel'in adı son olarak Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anıldı.

Önceki gün Bebek'te bir doğum gününde görüntülenen Melisa Döngel, bu söylemlere açıklık getirdi.

Bayramda İstanbul Boğazı'nda denize giren ve bu görüntüleri Instagram'dan paylaşarak çok konuşulan oyuncu, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına, "Nisan ve Mart aylarında daha çok denize giriyorum. Denize soğukken girmek daha sağlıklı... Gelen kötü yorumlar üzücü oluyor ama yaptığımız işin cilvesi bu..." diyerek cevap verdi.

Adı GalatasarayBarış Alper Yılmaz ile aşk iddialarına karışan Döngel, "Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini... Başarılar diliyorum kendisine, umarım hayatımda en kısa zamanda biri olur" diyerek cevap verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN