Milano’da sıkı pazarlık

Muharrem Usta, ilk görüşmeyi yaptı. Kucka için Milan’dan indirim istenecek. Medel’in bonservisi ise 9’dan 5 milyon Euro’ya çekildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 00:11
Milano’da sıkı pazarlık

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Milan'lı Juraj Kucka ve Inter'li Gary Medel için Milano'da kıran kırana pazarlık yapıyor. İtalya'ya giden Bordo-Mavili takımın Başkanı Muharrem Usta, iki külübün yöneticileriyle ilk görüşmesini yaptı. Usta, Milan'a Kucka'nın bonservisi için 4 Milyon Euro önerirken, Milan ise 6 Milyon Euro'da diretiyor. Oyuncunun Trabzon'a gelmek istemesini koz olarak kullanan Fırtına, teklifini biraz daha artırıp Milan'ın rakamı düşürmesini bekleyecek. İtalya'dan boş dönmek istemeyen Muharrem Usta'nın aradaki 2 Milyon Euro'luk farkı kapatmak için yoğun mesai harcaması bekleniyor. Slovak yıldızın transferinin çözülmemesi durumunda İtalya'ya giderek Milan'dan kolaylık isteyeceği de gelen haberler arasında.

MEDEL TRANSFERİNDE ÖNEMLİ EŞİK AŞILDI
KARADENİZ Fırtınası, hem ön libero, hem de stoper olarak görev yapabilen Şilili yıldız Gary Medel için resmi girişimlere başladı. Usta'nın Inter kulübü yetkilileri ile Medel'in transferi için görüşme masasına oturduğu ve 9 Milyon Euro'dan açılan bonservis bedeli rakamını 5 Milyon Euro'ya çektiği öğrenildi.

Yunus EMRE SEL