Arfa’ya 5 milyon euro!

Sarı-Lacivertliler Hatem Ben Arfa'ya bonuslarla beraber yıllık 5 milyon euro teklif edecek... PSG’ye de 3 milyon Euro önerilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 01:05
Arfa’ya 5 milyon euro!

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar'a imza attırdıktan sonra transferde mola veren Fenerbahçe'de gündem yeniden ısınıyor... Sarı- Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman'ın ısrarla takımda görmek istediği Hatem Ben Arfa için tüm şartları zorlama kararı aldı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi Fransız stara yıllık 4 milyon Euro garanti ücret teklif edilecek. Bonus maddeleri ile birlikte rakam 5 milyon Euro'ya çıkacak. Sarı-Lacivertliler'in ayrıca Ben Arfa'ya 3 yıllık sözleşme yapmak istediği de öğrenildi. PSG'den ayrılma kararı alan tecrübeli futbolcunun şu an tatilde olduğu ve kısa süre içinde geleceğiyle ilgili kararını vereceği ifade ediliyor.

ARTIK TÜRKİYE'YE SOĞUK BAKMIYOR
Fakat hem yıllık garanti ücret hem de sözleşme süresi nedeniyle Fenerbahçe'nin transfer yarışında en önde olması bekleniyor... Daha önce de hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile masaya oturan Hatem Ben Arfa, Türkiye'ye gelmeyi kabul etmemişti. Ancak Fransız basını, yıldız futbolcunun artık İstanbul konusunda eskisi kadar soğuk olmadığını vurguluyor.