Luce ‘Hayır’ dedi gözler Terim'de

Rumen teknik adama teklif götüren G.Saray olumsuz yanıt aldı. Sarı-Kırmızılı Yönetimin, Fatih Terim ile önümüzdeki hafta bir araya geleceği öğrenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2017 Güncelleme 29 Temmuz 2017, 01:20
Luce ‘Hayır’ dedi gözler Terim’de

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Yönetimi, Östersunds yenilgisi sonrası Igor Tudor ile bir soğukluk yaşadı. Güven yerini güvensizliğe bıraktı... Hal böyle olunca da teknik direktör arayışları gizliden gizliye yapılmaya başlandı.

TOPSAKAL GİTTİ
Galatasaray'da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal geçtiğimiz günlerde eski teknik direktör Mircea Lucescu ile masaya oturdu... Ancak Rumen hocanın Galatasaray'ın teklifini geri çevirdiği öğrenildi.

YÖNETİM ÇOK KARARLI
Sarı-Kırmızılı Yönetim, bu gelişme sonrasında Fatih Terim'e yöneldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önümüzdeki hafta Milli Takım görevinden istifa eden deneyimli teknik adamla bir araya gelecek.

TERİM KARŞI KOYAMAYACAK
Galatasaray'a yakın kaynaklar Fatih Terim'in bu teklifi kabul edeceği görüşünde. Özbek ve Terim arasındaki görüşmenin Point Hotel'de yapılacağı ancak gününün belli olmadığı da gelen bilgiler arasında.

TARAFTAR TUDOR'U İSTEMİYOR
Galatasaray taraftarı, yıldız isimlerin transfer edilmesine rağmen ortaya konan mücadeleden şikayetçi... Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada Igor Tudor'u sürekli eleştiriyor...