Real Sociedad - Real Madrid maçında Arda Güler tarih yazacak! Muhtemel 11'ler ortaya çıktı! "Ancelotti değişiklik yapacak..."

Arda Güler için heyecan verici bir gelişme yaşandı! Real Madrid'in genç yeteneği, sakatlık sonrası sahalara geri döndü ve ilk 11'de forma giyme zamanının geldiği konuşuluyor. İspanya La Liga'da henüz ilk 11'de şans bulamayan Güler, taraftarlarının heyecanını arttırıyor. Fenerbahçe'den 20 milyon euro artı 10 milyon euro bonus bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, beklenen performansı sergilemek için hazır. Taraftarlar, genç yıldızın geri dönüşüne büyük umut bağlıyorlar. İşte Real Sociedad - Real Madrid maçı hakkında tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 17:58 Güncelleme 26 Nisan 2024, 17:58
Real Sociedad - Real Madrid maçında Arda Güler tarih yazacak! Muhtemel 11’ler ortaya çıktı! Ancelotti değişiklik yapacak...

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Sakatlıkların ardından sahalara dönen ve beklenenin üstünde bir performans sergileyen Güler, artık ilk 11'de sahaya çıkma şansı bulacak. İşte detaylar...

ANCELOTTI DUYURDU

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olan ancak sakatlıklar nedeniyle sezonun ilk yarısını boş geçiren Güler, şimdi tüm kulvarlarda toplam 98 dakika sahada kaldı.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Güler'in durumundan bahsederek, "Arda Güler iyi durumda. Bir süredir oynamaya hazırdı ama hiç şans bulamadı. Çünkü, çok zorlu maçlar oynadık. Daha fazla oynamayı hak ediyordu." ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER BU AKŞAM ÇOK KONUŞULACAK

Bugün Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad ile karşılaşacak ve gözler Arda Güler'in performansına çevrilecek. İspanyol medyasına göre, Güler'in ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Muhtemel 11'e göre Arda Güler'in de yer aldığı bir kadro tahmin ediliyor. Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran, Modric, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Joselu, Brahim Diaz'dan oluşan kadro ile sahaya çıkılması bekleniyor.

İspanyol gazetelerinden Marca da Arda Güler'i manşetine taşıyarak, Real Madrid'in hedeflerinden bahsetti ve Güler'in ilk 11'de başlama ihtimaline vurgu yaptı.

REAL SOCİEDAD - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

La Liga'nın 33. haftasında lider Real Madrid, Real Sociedad'a konuk oluyor. Real Madrid'e rakip olduğu son dokuz maçın sadece birini kazanan Real Sociedad 5 mağlubiyet yaşadı. Real Sociedad - Real Madrid karşılaşması 26 Nisan Cuma günü saat 22:00'da başlayacak. Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.