Hesaplı tatil

Ülkemizde pek çok kamp alanı buluyor. Doğayla iç içe olmanın yanı sıra, en hesaplı tatil imkanı da sunan kampinglerde fiyatlar günlük 30 ilradan başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2017 Güncelleme 08 Haziran 2017, 01:12
Hesaplı tatil

İÇİNDEKİLER

Tatilini otel, tatil köyü ya da kalabalık yerlerde geçirmek istemeyenler Türkiye'nin pek çok bölgesinde bulunan kamp alanlarında doğayla baş başa olabiliyor. Çadır, karavan veya bungalovlarda kalınabilen kamp alanları, ucuz tatil imkanı da sunuyor.

CUNDA ADA KAMPING/ AYVALIK: Kişi başı günlük çadır fiyatı 40 lira. Mavi Bayrak'lı Ortunç'un yanında bulunuyor. Adalar ve Midilli manzaralı. Elektrik, su ve tuvalet çadırlar için ücretsiz. Buzdolabı ve çamaşır makinesini ek ücretle kullanılabiliyor. 6-10 yaş arası çocuklar ayrı çadırda kalacaklarsa yüzde 50 indirim uygulanıyor. Çadır alanının yanı sıra bungalovları da bulunuyor.

KAŞ KAMPİNG/ ANTALYA: Bir kişilik çadır 35, 2 kişilik çadır 45 lira. 30 yıldır kamp severlerin Akdeniz'deki uğrak yeri. Denize sıfır konumdaki alanda çadır, karavan ya da ağaçların arasında yer alan bungalovlarda konaklama imkanı var. Yemek için restoranı mevcut. İnternet, elektrik, su ve tuvaleti ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Buzdolabı ve çamaşır makinesi için ek ücret ödemeniz gerekiyor.

BOZCAADA ADA KAM PING/ÇANAKKALE: Kişi başı günlük 45 lira. Ada'nın güneyindeki kamp alanında çadır, karavan veya bungalovlar bulunuyor. Denize çok yakın ve etrafı ağaçlarla çevrili. Gün boyunca restoranı açık. Ortak alanlarda isteyen yemeğini hazırlayabiliyor.

KELEBEKLER VADİSİ/ ÖLÜDENİZ:Kişi başı günlük 90 lira. Etrafındaki kayalıklar sayesinde izole konumda kalan vadi sıcak yaz günlerinde serin bir hava sunuyor. Açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, duş, tuvalet, elektrik ve çadır fiyata dahil. Ayrıca gün boyu snack bar ve restoranından da yararlanabilirsiniz.

AKYAKA ORMAN KAMPI/ MUĞLA : 4 kişilik çadır başı günlük 40 lira. Alana girdiğiniz andan itibaren kendinizi yeşilin ve mavinin ortasında bulacaksınız. Kamp alanı denize yukarıdan bakıyor. Çadır, karavan ve taş evlerde kalabilirsiniz. Duş, elektrik ve tuvalet fiyata dahil.

MOCAMP OLYMPOS/ ANTALYA: Günlük kişi başı 30, iki kişi 50, 3 kişi 70 lira. Çadır yerleri zeytin ve keçiboynuzu ağaçları altında ve denize 10 metre uzaklıkta. Çadır, karavan ve bungalovlarda konaklayabilirsiniz. Tarihi kalıntıların yakınındaki kampta duş, tuvalet, mutfak, buzdolabı, çamaşırhane, bulaşıkhane, elektrik ve plaj hizmeti ücrete dahil.

TATİLCİYE OTEL FİYAT REHBERİ
Üç tarafı denizlerle kaplı ülkemizde, tatilcilerin pek çok da tatil alternatifi bulunuyor. 5 yıldızlıdan yarım pansiyona, herkes bütçesine göre tatil yapabiliyor. Kimileri erken rezervasyon kampanyalarını takip ederek yüzde 30'a varan avantajlı fiyatlarla tatil yapma imkanı elde ediyor. Son dakikacılar ise otellerde hem oda bulmakta zorlanırken, hem de en yüksek fiyatlarla karşı karşıya kalıyor. Şu an rezervasyon yaptıranlar ise; 28 Haziran girişli, 2 Temmuz çıkışlı iki kişilik oda için aşağıdaki fiyatlarla karşılaşıyor.