Yeniler geçidi

Teknoloji tutkunları, Acer’ın yeni ürünleri ile tanıştı. Oyun bilgisayarı Nitro 5 ve eğlence odaklı tabletler görücüye çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2017 Güncelleme 31 Mayıs 2017, 00:00
Yeniler geçidi

İÇİNDEKİLER

ACER, yeni ürünlerini Tayvan'da düzenlenen Computex Fuarı'nda görücüye çıkardı. Gündelik oyunlar için tümüyle yeni Nitro 5 dizüstü bilgisayar serisi, Spin 1 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlarının en yeni üyesi ile Acer Quantum-Dot ekrana sahip eğlence odaklı tabletler Iconia Tab 10 ve Iconia One 10 teknoloji tutkunlarıyla buluştu. Yeni Acer Nitro ailesinin ilki olan Nitro 5 serisinde modeller 15.6 inç FHD (1920 x 1080) IPS ekran, Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony teknolojilerini barındırıyor. Tüketiciler modellerde 7. nesil Intel Core işlemcilere sahip NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikler veya 7. nesil AMD A-serisi AMD Radeon RX550 grafikler arasında seçim yapabiliyor. Acer Coolboost teknolojisine sahip ikili fan, yüksek fan hızları ve soğutma kabiliyeti sunarken, yoğun kullanım ilave destek gerektirdiğinde kullanıcıların soğutma işlemini manuel olarak kontrol edebilmelerine izin veriyor.

8 SAATE KADAR PİL ÖMRÜ
11.6 inç dönüştürülebilir Acer Spin 1 ise Full HD ekrana sahip. Hafifliğiyle kolay taşınabilir Spin1 hareket halindeki yaratıcı kullanıcılar için Acer Active Stylus aracılığıyla Windows Ink'i destekliyor. Gücünü Intel Pentium veya Intel Celeron işlemcilerden alan Spin 1; iş, oyun, paylaşım ve çizim için iyi bir performans vaad ediyor. Acer'in eğlence odaklı tabletleri ise gücünü dört çekirdekli MediaTek işlemciler ve Android 7.0 Nougat'tan alıyor. 8 saate kadar pil ömrü sunan tabletler, geniş açılı IPS ekranlar ve 5 mıknatıslı hoparlörler ile iyi bir görsel-işitsel deneyim vaat ediyor.