Zeka testi: Ananasların içindeki 4 mısır nerede? 867 kişiden 33'ü 15 saniyede bulabildi

Sosyal medyada yayılan yeni bir görsel bulmaca, dikkat ve gözlem yeteneklerinizi sınama fırsatı sunuyor. Bu zeka oyununda, renk ve desenleri neredeyse aynı olan ananaslar arasına ustalıkla gizlenmiş dört mısır koçanını bulmanız gerekiyor. Bulmaca, benzer görünümleriyle bilinen bu iki nesne arasındaki farkları ayırt etme yeteneğinizi test ediyor.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 12:38 Güncelleme 26 Nisan 2024, 12:38
Zeka testi: Ananasların içindeki 4 mısır nerede? 867 kişiden 33’ü 15 saniyede bulabildi

İÇİNDEKİLER

Resimde ananaslarla dolu, altın rengi tonlarıyla güneşin altında parıldayan bir tarla bulunuyor. Bu meyveli manzaranın ortasında, ananasların arasında göze çarpmayan bir şekilde yuvalanmış yalnız bir mısır yer alıyor. Göreviniz mısırı yalnızca 15 saniye içinde tespit etmek.

ANANASLARIN İÇİNDEKİ 4 MISIR NEREDE?

Bulmacanın en belirgin ipucu ananasların karakteristik dikenli yeşil yaprakları oluyor.

Mısır koçanlarını ayırt etmek için yaprak bulunmayan, daha küçük ve çapraz desenler aramak gerekebilir.

DETAYLARA DİKKAT

Ananasların çeşitli şekil ve boyutları ise görevi daha da zorlaştırıyor. Bulmaca sahnesinde dikkat dağıtıcı unsurlar olarak tasarlanmış birkaç küçük fare de bulunuyor.

Eğer mısır koçanlarını bulmakta zorlanıyorsanız ananas yapraklarının birbirine girmemiş olduğu alanlara odaklanabilirsiniz.

Bu tür zeka oyunları hem eğlenceli vakit geçirmenize hem de görsel detaylara dikkat etme yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı oluyor.