Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 23 Haziran 2017

CHP memleketin çivisini çıkartmaya çalışıyor

Her yargılanan siyasi, peşine adamlarını takarsa, gösteri, nümayiş, yürüyüş yaparsa, memleketin çivisi çıkmaz mı? CHP bu memleketin çivisini çıkartmaya çalışıyor. Görülen ve görülmeye devam edilecek olan bir davada yargılanmakta olan herhangi bir siyasi şahıs, mensup olduğu siyasi partideki arkadaşlarını peşine takıp, sokaklarda gösteriler yaparsa, bu anarşi anlamına gelmez mi? Hukuki süreçler sona ermeden, yargılama hala devam ederken, bu yapılan tam anlamıyla Hakimleri, Savcıları tehdit etmektir.
Öyle değil mi?

ALLAH KORUSUN. ANCAK OLACAKLARDAN CHP SORUMLUDUR
Bu eylemin doğrudan muhatabı, söz konusu kişi hakkında, tutuklu yargılama kararı veren mahkeme heyeti değil midir? Şu andan itibaren bu davalarda kararların altında imzası olan Hakimler ve Savcılar, CHP tarafından, doğrudan hedef gösterilmişlerdir. Ve Allah korusun, başlarına kötü bir iş gelirse bütün CHP suçludur. Yargılamanın gidişatını beğenmeyen, aldığı cezaya itiraz eden herkes arkadaşlarını, aşiretini, siyasi partisini toplayıp kendini sokaklara atarsa, memlekette bağımsız ve tarafsız yargı kalır mı?
Ayrıca, Daha evvel merhum Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Bülent Ecevit defalarca yargılandılar. Resmen hapis yattılar. Hangi biri liderliğini yaptıkları siyasi partileri ve partilileri sokaklarda eylem yapmaya davet etti? Üstelik her birisi temsil ettikleri hareketlerin tartışmasız ve müthiş güçlü önderleri idiler. Gerçek birer siyasi lider idiler.

KANDİL'E DE UĞRA KILIÇDAROĞLU...
Malum yürüyüş devam ederken rotası ile ilgili öneriler de oldu... Şuna da uğrayalım, buna da uğrayalım diye... Selahattin'e de uzansın bu yürüyüş falan dediler... Oldu olacak bir rota da bendeniz önereyim.
Kandil'e de uğra Kılıçdaroğlu... Önce Selo'ya, ardından sırtını hapishanenin duvarlarına dayayan Figen'e, en sonunda da İmralı ve Kandil'e uğrarsın... Vatana, millete, devlete, bayrağa kurşun sıkanların hepsinin halini, hatırını sorar, içini rahatlatırsın... Sonra da hep beraber, CHP'li arkadaşlarınla Onuncu Yıl Marşını söylersiniz. Atatürk'ün manevi hatırasının önünde saygıyla eğilirsiniz....

​FETÖ İÇİN YÜRÜDÜĞÜNÜ AĞZIYLA SÖYLEDİ
Ne dedi Kılıçdaroğlu? "105 bin 836 kamu görevlisinin işine son verdiler. Bunlar mı darbeyi yaptı?" Şimdi, bu ne demek Allah aşkına? Yahu, elbette, bunların arasında darbeyi yapan da var. Destek veren de var. Öncesinde, sonrasında ve darbe anında bu iğrenç ihanetin içinde olanlar var. Ama Kılıçdaroğlu bu sayının tamamını masum ve mağdur kabul etti.
Ve herkesin gözü önünde de tamamını masum ve mağdur ilan etti... Bu eylemin FETÖ'cülere destek için yapıldığı ile ilgili bundan daha kesin ve büyük kanıt mı olur?