İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 9 Aralık 2016

Avrupa’nın lideri!

Maçın daha hemen başında İspanyol hakem Borbalan, Lens'e yapılan yüzde yüz penaltıyı vermeyince "Eyvah" dedim.
Geçen seneki Braga ve salı akşamki Beşiktaş'ın Dinamo Kiev maçında yaşananlar gibi yine bir hakem faciasıyla karşı karşıya kalacağız galiba" diye düşündüm.
İlk devre takdir haklarını Feyenoord'dan yana kullanan İspanyol hakem Allah'tan ikinci yarı düzeldi.
Oyunun içine dönecek olursak Fenerbahçe son derece iyi yaptığı takım savunmasını yine eksiksiz uygulayıp kaptığı toplarla da Lens ve Şener'in bulunduğu sağ kanattan oldukça etkili ataklar yaptı.
Şener'in ortasında dünyayı tersten gören Sow'un attığı gol tek kelimeyle yine müthişti. Sonrasında ise ilk devrenin son bölümü hariç rakibe pozisyon vermeden "deyim yerindeyse rakibi uyutarak" ilk devreyi tamamladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ...
Kaleci Volkan'ın maçın başında yaptığı kurtarış takıma direnç kazandırırken ilk devrenin son dakikasında Feyenoord'un direkten dönen topu Fenerbahçe için gecenin şans dakikasıydı.
İkinci yarının ortalarından itibaren özellikle Lens, Sow ve Alper'in yorulmaya başlamasıyla Feyenoord, Fenerbahçe kalesine biraz daha fazla gelmeye başladı.
Bu dakikalarda da kaleci Volkan'ın güven veren oyunu ve Fenerbahçe defasının başarılı hamleleri Fenerbahçe'nin istediğini almasına yetti.
Şampiyonlar Ligi bir gruptan grup lideri olarak çıkan Fenerbahçe bu kupada çok yol alacağını herkese gösterdi.
Tebrikler...

MAÇIN EN iYiSi V.DEMİREL
Kurtarışlarıyla kalede büyük güven verdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TOORNSTRA
Orta alanda çok aksadı. Büyük hatalar yaptı.